|

İrlanda Cumhuriyeti: 1 - İsveç: 1 maçı özeti ve golleri izle

İrlanda Cumhuriyeti İsveç maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizdeki bilgilere bakabilirsiniz. Euro 2016 şampiyonası tüm hızı ile devam ediyor. Bu akşam oynanan İrlanda İsveç maçının geniş özetini, atılan golleri ve maçtan önemli anları buradan görebilirsiniz. İşte İrlanda Cumhuriyeti İsveç maçı özeti ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:09 - 13/06/2016 lundi
Güncelleme: 21:33 - 13/06/2016 lundi
Diğer

İrlanda Cumhuriyeti İsveç maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) turnuvasında bu akşam İrlanda ile İsveç karşılaştı. İrlanda'nın üstün olduğu mücadele 1-1'lik skor ile tamamlandı. Bu maçın özetini, gollerini ve en son gelişmelerini haberimizden görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



mek için tıkla



2016 Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu'nda İrlanda Cumhuriyeti ile İsveç 1-1 berabere kaldı.



Saint-Denis'deki Stade de France'da oynanan maçta İrlanda Cumhuriyeti'nin golünü 48. dakikada Wes Hoolahan, İsveç'in golünü ise 71. dakikada Ciaran Clark (kendi kalesine) kaydetti. Trabzonspor'un İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, yedek başladığı maçta forma şansı bulamadı.



Bu sonuçla her iki takım da şampiyonaya 1'er puanla başladı.



STAT: Stade de France



HAKEMLER: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)



İRLANDA CUMHURİYETİ: Darren Randolph, Seamus Coleman, Ciaran Clark, John O'Shea, Glenn Whelan, James McCarthy (Dk. 85 Aiden McGeady), Shane Long, Jeff Hendrick, Jon Walters (Dk. 64 James McClean), Robbie Brady, Wes Hoolahan (Dk. 78 Robbie Keane)



İSVEÇ: Andreas Isaksson, Mikael Lustig (Dk. 45 Erik Johansson), Andreas Granqvist, Martin Olsson, Emil Forsberg, Sebastian Larsson, Kim Källström, Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg (Dk. 59 John Guidetti), Victor Lindelöf, Oscar Lewicki (Dk. 86 Albin Ekdal)



SARI KARTLAR: James McCarthy, Glenn Whelan (İrlanda Cumhuriyeti), Victor Lindelöf (İsveç)



GOLLER: Dk. 48 Wes Hoolahan (İrlanda Cumhuriyeti) - Dk. 71 Ciaran Clark (kendi kalesine) (İsveç)



#İrlanda Cumhuriyeti
#İsveç
#euro 2016
#maç özetleri
#özet
il y a 8 ans