|

İspanya: 1 - Çek Cumhuriyeti: 0 maçı özeti izle - Euro 2016 Özetleri

İspanya Çek Cumhuriyeti maçı özeti ve golü izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Euro 2016 maç özetlerini sizlerle paylaşıyoruz. Bugün turnuvda İspanya ile Çek Cumhuriyeti karşılaştı. Son dakikalara kadar çekişmeli geçen maçı İspanya Pique'nin attığı kafa golü ile 1-0 kazanmayı başardı. İşte maçın geniş özeti ve son gelişmeler.

Yeni Şafak
18:15 - 13/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:40 - 13/06/2016 Pazartesi
Diğer

İspanya Çek Cumhuriyeti maçı özeti ve Pique'nin attığı golü izlemek için hemen tıkla. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) karşılaşmaları devam ediyor. Bugun oynanan karşılaşmada İspanya Çek Cumhuriyeti'ni 1-0'lık skor ile yenmeyi başardı. Bu maçın özet görüntülerini ve İspanyol ekibinden Pique'nin attığı kafa golünü izlemek için haberimizde verdiğimiz linke tıklayabilirsiniz. İşte maçtan son gelişmeler.



mek için tıkla



Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki rakiplerinden İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.



Toulouse'daki Toulouse Stadyumu'nda oynanan maçta İspanya'ya galibiyeti getiren golü 87. dakikada Pique kaydetti. Bu sonuçla İspanya, şampiyonaya 3 puanla başladı.



MAÇTAN DAKİKALAR


15. dakikada sol kanattan Silva'nın kullandığı serbest vuruşta arka direkte topa iyi yükselen Ramos'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.



16. dakikada sağ kanattan Silva'nın ortaladığı topa altıpasta Morata'nın müsait pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Cech'de kaldı.



29. dakikada Iniesta'nın derinlemesine pasıyla ceza sahasında topu önüne alan Morata'nın sert vuruşunda Cech'in müdahalesi sonrası top kornere gitti.



87. dakikada Andres Iniesta'nın ceza sahası içerisine ortasında Gerard Pique'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0



Stat: Toulouse



Hakemler: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (Polonya)



İspanya: De Gea, Pique, Ramos, Juanfran, Jordi Alba, Busquets, Fabregas (Dk. 70 Thiago Alcantara), Iniesta, Silva, Nolito (Dk. 82 Pedro), Morata (Dk. 62 Aduriz)



Çek Cumhuriyeti: Cech, Sivok, Hubnik, Kaderabek, Limbersky, Darida, Plasil, Gebre Selassie (Dk. 86 Sural), Rosicky (Dk. 88 Pavelka), Krejci, Necid (Dk. 75 Lafata)



Gol: Dk. 87 Pique (İspanya)



Sarı Kart: Dk. 61 Limbersky (Çek Cumhuriyeti)



#İspanya
#Çek Cumhuriyeti
#Maç özeti
#Maç golleri
#Özet
#Euro 2016
8 yıl önce