|

Emre Belözoğlu: Cengiz Ünder dünyanın en iyilerinden biri olacak

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder hakkında övgü dolu açıklamalarda bukundu. Belözoğlu, Cengiz için "Dünyanın en iyi futbolcularından biri olacak" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
16:35 - 25/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 16:46 - 25/05/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Cengiz Ünder bu sezon 20 karşılaşmada 3 gol kaydetti.
Cengiz Ünder bu sezon 20 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. 2001-2005 yılları arasında Inter'de de forma giyen Belözoğlu, La Gazzetta Dello Sport'un sorularını yanıtladı.

"7 Aralık 2002'de oynanan Lazio-Inter maçında senin muhteşem bir sağ ayağın olduğunu görmüştük" yorumuna cevap veren tecrübeli oyuncu, "Bazı zamanlarda ben de internetteki eski videolarımı görüyorum. Doğruyu söylemek gerekirse, fena bir sağ ayağım yoktur. O yıl, bireysel performans olarak çok olağanüstü bir seviyeye çıkmıştım. Inter formasıyla gol atmak da gurur veriyordu" dedi.

Conte'yi beğendiğini söyleyen Belözoğlu, "Yedek kulübesinde bir fenomen var. Takımın form durumunu bir anda değiştirdi. Kesin prensiplerle harika futbol oynatıyor. Onun felsefesi de takıma mükemmel uyum sağladı" ifadelerini kullandı.

  • Cengiz Ünder hakkında da konuşan Emre Belözoğlu, "Cengiz Ünder, harika bir futbolcu. Başakşehir'de oynarken onun gelişimini gözlerimle seyrettim. Bana inanın, o fenomen bir futbolcu. Çok patlayıcı bir oyuncu. Her saatinde futbolu düşünür. Dikkati asla dağılmaz. Bu söylediğimi bir gün hatırlayın. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olacak" dedi.

#Cengiz Ünder
#Emre Belözoğlu
#Inter
#Fenerbahçe
4 yıl önce