|

Kenan Sofuoğlu kaza yaptı! Sağlık durumu nasıl?

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışmak için Fransa'da bulunan milli motosikletçi, sıralama turlarında kaza geçirdi. Sevenleri ise Kenan Sofuoğlu'nun sağlık durumunu merak ediyor. Milli motosikletçi ise sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Yeni Şafak
08:50 - 1/10/2017 Pazar
Güncelleme: 08:55 - 1/10/2017 Pazar
AA
Trafik kazası geçiren Kenan Sofuoğlu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
Trafik kazası geçiren Kenan Sofuoğlu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Fransa'da kaza yaptı. Kazanın ardından sağlık durumu merak edilen Kenan Sofuoğlu açıklamalarda bulundu. Peki Kenan Sofuoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışan Sofuoğlu, başkent Paris yakınlarındaki Nevers Magny-Cours Pisti'ndeki sıralama turlarında kaza geçirdi.

Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "
Bu sefer kötü düştüm, belimde ve kalçamda 3 kırık var. Herkes benim dün kaza geçirdiğimi düşünmüştü ama dün yağda kaymıştım. Bugün ise kaza yaptım.
" dedi.

Vücudunu hareket ettiremediğini ve bu gece Türkiye'den gönderilecek ambulans uçakla yurda döneceğini ifade eden milli sporcu, "Acilen Türkiye'de tedavi olmam gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı konuyla ilgileniyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu aradı. Bu gece beni uçakla aldıracaklar" diye konuştu.

Sofuoğlu, bir an önce tedaviye başlanması gerektiğini, 3 hafta sonraki İspanya yarışına yetişmek istediğini kaydetti.

Fransa’da pistte kaza geçiren @kenan_sofuoglu kardeşimle telefonda görüşüp geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İnşallah kısa sürede iyileşecek pic.twitter.com/0CXpAystR9

Geçmiş olsun şampiyon...Fransa'da sıralama turunda kaza geçiren Kenan Sofuoğlu kardeşimle görüştüm. Durumunu yakından takip ediyoruz. pic.twitter.com/5SsdTLV68h

#Dünya Supersport Şampiyonası
#Kenan Sofuoğlu
#Mevlüt Çavuşoğlu
7 yıl önce