|

Kitap fuarına Ketebe çıkarması

Bu yıl 5’ncisi düzenlenen CNR Kitap Fuarı 20 ülkeden 350 yayınevinin katılımıyla bugün kapılarını açtı. Albayrak Medya Grubu bünyesinde kurulan Ketebe Yayınevi de 16 kitap, imza günleri ve söyleşilerle kitapseverlerle buluşacak. CNR Kitap Fuarı’nı ve Ketebe’nin kuruluş hikayesini Yeni Şafak Kitap’tan takip edin.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:31 - 10/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Albayrak Medya Grubu bünyesinde kurulan ve 16 kitapla fuarda ilk kez okurla buluşmanın heyecanını yaşayan Ketebe Yayınevi, imza günleri ve söyleşilerle kitapseverlerle bir araya gelecek.​
Albayrak Medya Grubu bünyesinde kurulan ve 16 kitapla fuarda ilk kez okurla buluşmanın heyecanını yaşayan Ketebe Yayınevi, imza günleri ve söyleşilerle kitapseverlerle bir araya gelecek.​

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Kitap Fuarı, bugün kapılarını açtı. Albayrak Medya Grubu bünyesinde kurulan ve 16 kitapla fuarda ilk kez okurla buluşmanın heyecanını yaşayan Ketebe Yayınevi, imza günleri ve söyleşilerle kitapseverlerle bir araya gelecek.

5. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 19 ülke ve Türkiye’den 350’nin üzerinde yayınevinin katılımıyla bugün kapılarını açtı. 25 bin metrekare alanda organize edilen ve ana teması ‘Oku’ olan fuarın bu yılki onur konuğu Türk edebiyatının usta ismi Alev Alatlı oldu. Albayrak Medya bünyesinde “Yazı Kalır” sloganıyla yayın hayatına başlayan Ketebe Yayınevi ise fuarda ilk kez okurla buluşuyor. Siyasetten edebiyata, felsefeden tasavvufa hemen her alanla ilgili geniş bir perpektife sahip olan yayınevi, fuar boyunca söyleşi ve imza etkinlikleri düzenleyecek. Zengin içeriğiyle bugün okurlarıyla buluşan Yeni Şafak Kitap ise bu sayısında kapağına Ketebe Yayınevi’ni taşıdı. Yayınevinin mutfağına giren Yeni Şafak Kitap, Ketebe’nin yola çıkış hikayesini yayın kurulundan dinledi. Ayrıca Ketebe Yayınevi bünyesinde okurla buluşan mürekkebi kurumamış kitaplara dair söyleşi, değerlendirme ve tanıtım yazıları yer alıyor. Yeni Şafak Kitap’ın bu sayısında fuarın onur konuğu Alev Alatlı söyleşisi de yer alıyor.

KİTAP FUARINDAN CANLI YAYIN

Albayrak Holding İcra Kurulu Üyesi Mesut M. Albayrak önderliğinde yola çıkan Ketebe Yayınları, Simone Weil’den, Erdem Bayazıt’a, İbrahim Karagül’den François-René de Chateaubriand’a, Süleyman Hayri Bolay’dan Paul Valery’e, Mete Çamdereli, Bilal Kemikli, Hüseyin Nuri, Serdar Tuncer, Mustafa Budak, Cemal Şakar, Ali Emre, Aykut Ertuğrul gibi yazarların edebiyat, dış politika, araştırma alanındaki eserlerini okurla buluşturuyor. Yeni Şafak Gazetesi ve TVNet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 17 Mart Cumartesi günü “Büyük Oyunu Doğru Okumak” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Karagül, yine aynı gün “Tanklar Kabe’ye Dayanmadan” adlı kitabının imza töreninde okurla buluşacak.


Bu kitaplar çok ses getirecek

Ketebe Yayınevi bünyesinde okurla buluşan kitaplar arasında İbrahim Karagül’ün Tanklar Kabeye Dayanmadan kitabı var. Gazeteci yazar İbrahim Karagül, 21. Yüzyılı kazanmak için verilecek “acımasız direnişi” yılların gazetecilik deneyimiyle tarih ve siyaset üzerinden okuyarak “Tanklar Kabe’ye Dayanmadan” adlı yeni kitabında okura aktarıyor.


Bir diğer ididalı kitap ise Mustafa Armağan’ın 12 yıl önce ilk adımını attığı "Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı" serisinin üçüncü kitabı. Yine kitapları büyük ilgi gören Serdar Tuncer’in "Sermayem Yok Derdimden Başka" adlı kitabı bugün okurla buluşan diğer iddialı kitap.


Yazarlar okurla buluşacak

18 Mart’a kadar kapılarını açık tutacak fuarda, 11 Mart Pazar günü Aykut Ertuğrul “Başlangıçların Sonsuz Mutluluğu”, İsmail Kılıçarslan “Böyle Şeyler Filmlerde Olur”, Mustafa Budak “99 Soruda Lozan” ve Serdar Tuncer “Sermayem Yok Derdimden Başka” kitaplarını imzalayacak. Aynı gün Mustafa Budak “Bildik Sorulara Doğru/Yeni Cevaplar: Lozan” söyleşisini gerçekleştirecek.

17 Mart Cumartesi günü ise Mustafa Armağan “Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı” söyleşisi ve imza etkinliğiyle fuardaki yerini alacak. Süleyman Hayri Bolay da “Batı Aklına Karşı Türkiye” kitabının imza etkinliğinde kitapseverlerle bir araya gelecek.

#Albayrak Medya
#CNR Kitap Fuarı
#Ketebe
6 yıl önce