|

"Konyaspor maçı bizim için çok önemli"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, hafta sonu evlerinde oynayacakları Atiker Konyaspor maçına ilişkin, artık sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini, bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yeni Şafak
17:17 - 14/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:23 - 14/12/2016 Çarşamba
AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda istemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını, bunu telafi etmek için ise iç saha maçlarının önemli olduğunu ifade etti.



Bu hafta sahalarında Atiker Konyaspor gibi ligin kaliteli ekiplerinden birisini konuk edeceklerinden bahseden Gül, "Biri deplasman, biri iç sahada oynanan son iki maçımızdan puan alamadık. Artık sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Evimizdeki maçları kazanmak zorundayız. Konyaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan puanlar almalıyız. Buna göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz." diye konuştu.



- Atiker Konyaspor hazırlıkları


Kırmızı-mavili ekip, Süper Lig'in 15. haftasında 18 Aralık'ta sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Doğan Spor Tesisleri'ndeki halı sahada teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, iki grup halinde istasyon çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Marius Silviu Alexe ile Olafur İngi Skulason katılmadı.




#Atiker Konyaspor
#Kardemir Karabükspor
#Tolga Gül
7 yıl önce