|

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 9. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının yeni ve sevilen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Her Pazartesi saat 20.00’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Dağın Efendisi'nin kurduğu tuzağa düşen Selahaddin, İzzeddin'in cesedi başında Nusreddin'e yakalanmıştır. Börilerin daha fazla durulmayacağını bilen Sultan Nureddin ise herkesi şok eden bir karar alır. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölümü tek parça full izlemek ve 9. bölüm fragmanına bakmak için haberimize göz atabilirsiniz.

11:05 - 9/01/2024 Tuesday
Yeni Şafak
TRT 1 ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü yayınlandı.
TRT 1 ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü yayınlandı.
ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünde Börilerin daha fazla durulmayacağını bilen Sultan Nureddin herkesi şok eden bir karar alır. Sultan Nureddin'in yaptığı bu hareket başta Melike Hatun olmak üzere bütün sarayı allak bullak edecektir. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölüm tek parça ve 9. bölüm fragmanı haberimizde.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Dağın Efendisi’nin kurduğu tuzağa düşen Selahaddin, İzzeddin’in cesedi başında Nusreddin’e yakalanmıştır. Sultan Nureddin ise Böriler’le kılıç kılıca gelmişken hiç beklenmedik bir şekilde Dağın Efendisi “Raşidüddin Sinan” kimliğiyle çıkagelmiştir.

Selahaddin tutuklanıp yargılanmak üzere saraya götürülürken Nusreddin’in elinden kaçar ve kendisi üzerinden devlete kurulan oyunu bozmak için Reyhani’nin peşine düşer. Her ne pahasına olursa olsun gerçekleri açığa çıkarmadan dönmeyecektir.

Sultan Nureddin ise Böriler’in daha fazla durulmayacağını biliyordur. Kardeş kanı dökmemek için herkesi şok eden bir karar alır ve İsmet Hatun’u esir olarak alıp saraya götürür. Sultan Nureddin’in birlik için yaptığı bu hareket başta Melike Hatun olmak üzere bütün sarayı allak bullak edecektir.

Haçlılar, Böriler, Nusreddin ve Haşhaşiler tarafından sıkı bir takibe tabi tutulan Selahaddin yoluna kurulan tuzakları bir bir aşıp Reyhani’ye ulaşarak kendisini aklayabilecek midir? Sultan Nureddin’in zorla saraya getirdiği İsmet, Böriler’le savaşı durdurmaya yetecek midir? Nusreddin, Reyhani’nin yakalanması tehlikesine karşı bütün devleti kökünden sarsacak sırrı açacak mıdır?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 8. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölümü tek parça full izlemek için

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 9. BÖLÜM FRAGMANI




#TRT 1
#Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
#Sultan Nureddin
4 months ago