|

BİFO Lütfi Kırdar'da konser verecek

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda İngiliz şef James Judd yönetimde, 7 Mart'ta konser verecek.

Aa
00:00 - 28/02/2013 Perşembe
Güncelleme: 13:35 - 28/02/2013 Perşembe
Yeni Şafak
BİFO Lütfi Kırdar'da konser verecek
BİFO Lütfi Kırdar'da konser verecek

BİFO'nun İngiliz şef James Judd'ın yöneteceği ''Yüzyıl Dönümünde İngiltere'' konserinin solisti, Alman viyolonselci Daniel Müller-Schott olacak.

Müller-Schott, konserde Elgar'ın ''Viyolonsel Konçertosu''nu Matteo Goffriller yapımı 1727 ''Ex Shapiro'' çellosu ile dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Aralarında Berlin Filarmoni, Rotterdam Filarmoni, Amsterdam Kraliyet Concertgebauw Orkestrası, İngiliz Oda Orkestrası, Kraliyet Filarmoni, Londra Senfoni ve Fransız Ulusal Orkestrası'nın bulunduğu topluluklarla konserler veren şef James Judd yönetimindeki BİFO, konserde Vaughan Williams'ın ''The Wasps'' uvertürü, Delius'un ''On hearing the first cuckoo in spring''i ile Elgar'ın ''Engima Varyasyonları''ndan bir bölümü seslendirecek.

BİFO'nun ''Yüzyıl Dönümünde İngiltere'' konseri, 7 Mart'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak.


11 yıl önce