|

Dr. Wyatt Woodsmall Türkiye'ye geliyor

Sosyal hayatımızda , rutin bir şekilde gerçekleştirdiğimiz algılama , öğrenme , düşünme ve davranış süreçlerinin daha bilinçli ve kontrollü halde öğrenilip pekiştirilmesini sağlayan bir metodoloji olan NLP ''nin dünyadaki ilk eğitmeni olan DR. Wyatt Woodsmall Zihindili Danışmanlık vasıtası ile eğitim vermek için Türkiye''ye geliyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 24/01/2014 Cuma
Güncelleme: 12:10 - 24/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Dr. Wyatt Woodsmall Türkiye'ye geliyor
Dr. Wyatt Woodsmall Türkiye'ye geliyor

''İleri seviye öğretme ve öğrenme teknolojileri'', ''Öğrenme Koçluğu'' Kişisel gelişim, NLP alanlarında eğitimler düzenleyen, aile koçluğu, öğrenci koçluğu alanlarında danışmanlık hizmetleri veren Zihindili Danışmanlık''ın kurucusu Meryem Bal, dünyanın ilk yaşam koçu eğitmeni ve bilim adamı olan, aynı zamanda INLPTA VE IAFTC ''nin başkanı Dr. Wyatt Woodsmall ile uluslararası akredite, sertifika programlarını organize ediyor.

5 günlük eğitim detayları bünyesinde işlenecek konu başlıkları ise; gerçek olarak nasıl öğrenilir ,daha başarılı bir birey nasıl yetiştirilir , hatırlama % 400- 500 kat daha fazla nasıl sağlanır gibi bir çok konuya değinilecek.

Daha başarılı bireyler yetiştirebilen aileler…

NLP''nin üstadı Dr. Wyatt Woodsmall, çocukların daha başarılı ve özgüven sahibi bireyler olabilmelerini garanti edebilecek, daha hızlı ve kalıcı öğrenebilme becerisini bu 5 günlük eğitimle sağlayabiliyor. Çocukların öğrenmesine ve başarılı olmasına engel olan bariyerlerin üstesinden nasıl gelineceğinin püf noktalarını veren Woodsmall unutkanlık sorununa da çözüm getiriyor.

Öğrendiğiniz hiçbir şeyi unutmamak artık mümkün…

Öğrendiğiniz ve bildiğiniz her şeyi %400-500 oranında daha çok hatırlamanıza, öğrenmenin dört aşaması yöntemi ile öğrenme hızınızı turbo şarjlayarak, diğer herkesten daha fazla bilgiyi depolayarak, üst seviye kapasitenizi genişletmeyi sağlamaktadır.

5 Günlük eğitim ile hayatınızı şekillendirin …

26 /27-31 Ocak Tarihleri arasında Kadıköy Dila Hotel''de yapılacak etkinlik ile ilgili bilgi almak ve bu muhteşem seanslarla öğreneceğiniz engin bilgilerle daha mutlu bir hayatın kapılarını aralamak, kariyer hedeflerinizi yerine getirebilmek için Zihindili Danışmanlık''tan bilgi alabilirsiniz.

http://www.zihindili.com/ 0 (216) 338 47 71 – 0 5058230519

.



10 yıl önce