|

Enbe Orkestrası Kremlin Sarayı'nda konser verecek

Rusya'nın önemli sanatçılarından Stas Mihayilov'un 20. sanat yılı nedeniyle Kremlin Sarayı'nda düzenlenecek etkinlikte Enbe Orkestrası da konser verecek.

Aa
00:00 - 12/03/2013 Salı
Güncelleme: 11:29 - 12/03/2013 Salı
Yeni Şafak
Enbe Orkestrası Kremlin Sarayı'nda konser verecek
Enbe Orkestrası Kremlin Sarayı'nda konser verecek

Konuya ilişkin açıklamaya göre, Kremlin Sarayı, ülkenin önemli sanatçılarından Stas Mihayilov için düzenlenecek etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Stas Mihayilov, 15 Mart'ta Kremlin Sarayı'nda ünlü sanatçı konuklarının katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte 20. sanat yılını kutlayacak.

Mihayilov, kutlamada verilecek konserde sahne alması için Türkiye'den Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası'nı davet etti.

Etkinliğe, Nikolay Baskov, Lev Lesenko, Filip Kirkorov, Oleg Gazmanov, Natasa Korolova, Soso Pavliasvili gibi Rus pop starları ile özel davetliler de katılacak.

Enbe Orkestrası, Rusya'daki televizyonlarda canlı yayınlanacak konserle Kremlin Sarayı'nda sahne alan ilk Türk orkestrası olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Behzat Gerceker, çok mutlu olduklarını Moskova'daki etkinliğin, müziğin ülkeleri yakınlaştırmasının güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

11 yıl önce