|

Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor Zeytinburnu'nda

Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan ve İranlı müzisyen Kayhan Kalhor 7 Mart'ta Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser verecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 6/03/2013 Çarşamba
Güncelleme: 10:00 - 6/03/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor Zeytinburnu'nda
Erdal Erzincan ve Kayhan Kalhor Zeytinburnu'nda

Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan ve İranlı müzisyen Kayhan Kalhor beraber verecekleri bir konserle bir araya geliyor. Zeytinburnu Belediyesi''nin düzenlediği konser, 07 Mart Perşembe günü saat 19.30''da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi''nde gerçekleşecek.

1994 yılında hazırladığı ilk albümü Töre''den bu yana, müzik hayatına pek çok başarı sığdırmış olan; Arif Sağ, Tolga Sağ, Muharrem Temiz gibi pek çok usta isimle birlikte albümler çıkarıp konserler veren Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan; 2004 yılından beri birlikte çeşitli konserler verdiği İranlı kemençe üstadı Kayhan Kalhor''la birlikte Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi''nde bir araya gelecek.

Bugüne kadar New York Philharmonic ve Orchestre National de Lyon gibi dünyaca ünlü orkestralarla beraber sahne alan, Faryad, Without You ve The Rain çalışmalarıyla Grammy''e aday gösterilen, 2009 yılında Amerikalı Brooklyn Rider adlı yaylı çalgılar dörtlüsüyle kaydettiği ''Silent City'' adlı albümü dünya çapında büyük ilgiyle karşılanan İranlı müzisyen Kayhan Kalhor''un Erdal Erzincan ile birlikte hazırladığı enstrümantal albümü de bulunuyor.


11 yıl önce