|

'Kara Şövalye Yükseliyor' ile 4 yeni film vizyona girdi

Sinemaseverlerin 4 yeni film ile buluştuğu 27 Temmuz haftasının öne çıkan filmi 'Kara Şövalye Yükseliyor'.

Cihan
00:00 - 27/07/2012 Cuma
Güncelleme: 14:32 - 27/07/2012 Cuma
Yeni Şafak
'Kara Şövalye Yükseliyor' ile 4 yeni film vizyona
'Kara Şövalye Yükseliyor' ile 4 yeni film vizyona

Sinemacı Christopher Nolan'ın Kara Şövalye üçlemesini sona ulaştıran filmin kadrosunda Christian Bale, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Gary Oldman, ve Oscar ödüllü Morgan Freeman yer alıyor. Batman üçlemesinin destansı finali olan “Kara Şövalye Yükseliyor”un çekimleri 3 ayrı kıtada ABD, Hindistan, İngiltere ve İskoçya'da yapıldı.

KARA ŞÖVALYE YÜKSELİYOR / THE DARK KNIGHT RISES

Batman üçlemesinin son halkası “Kara Şövalye Yükseliyor” Christopher Nolan'ın destansı finaliyle seyirciyle buluşuyor. “Dövüşçü” filmindeki gösterdiği performans ile Oscar'ı kucaklayan Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy ile Marion Cotillard filmin başrol oyuncuları. Senaryo Christopher Nolan ve Jonathan Nolan tarafından yazıldı, hikâye ise Christopher Nolan & David S. Goyer'a ait. Filmin yapımcıları, daha önce de “Batman Başlıyor” ve gişe rekoru kıran “Kara Şovalye” için bir araya gelen Emma Thomas, Christopher Nolan ve Charles Roven. Film, DC Comics'in yayınladığı çizgi roman karakterlerine dayanıyor. Batman, karakteri ise Bob Kane tarafından oluşturuldu. Üç ayrı kıtada gerçekleşen çekimler, Amerika'da Pittsburgh, New York ve Los Angeles şehirlerinde, Hindistan, İngiltere ve İskoçya'da yapıldı. 20 Temmuz 2012 tarihinden itibaren tüm dünyada gösterime giren filmin dağıtımcılığını Warner Bros gerçekleştiriyor. Bugüne kadar yaptığı her film ile müthiş bir gişe başarısı yakalayan İngiliz Yönetmen Christopher Nolan “Kara Şövalye Yükseliyor” da “Başlangıç” filmi ile yakın zamanda Oscar kazanan görüntü yönetmeni Wally Pfister ile çalışıyor.

MAX MACERALARI 2: KRALLIĞA YOLCULUK

İki ezeli rakip, Max ve Gölgelerin Efendisi birer güç kristaline sahiptir ve son güç kristalini almak için mücadele etmektedirler. Gölgelerin Efendisi, Max ve arkadaşlarını durdurmak için Gölge Yarasaları'nı göndermiştir. Bu ezeli mücadelede, Max ve arkadaşları kendilerini efsanevi sonsuzluk ormanı ve yalnızlık adası gibi eğlenceli yerlerde bulurlar ve yeni arkadaşlarla tanışırlar. “Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk” animasyon filmini Yekta Kopan, Engin Altan Düzyatan ve Sezen Aksu seslendiriyor.

POLİS (POLISSE)

Paris Çocuk Koruma Birimi'nde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred, bir yandan kendi kişisel meseleleriyle boğuşurken bir yandan da pedofili gibi suçları araştırmaktadır. Melissa, İçişleri Bakanlığı tarafından birimin faaliyetlerini belgelemesi görevi verildiğinde ekibe katılır ve toplumun kâbusları birinci elden gözlemlenir: Çocuklarına kötü davranan ebeveynler, yabancılaşmıştır. Maiwenn'in yönettiği ve Joey Starr, Marina Fois, Frederic Pierrot ile Karin Viard'ın oynadığı Polis, dram türünde.

KAYIP (GONE)

Jill Parrish, gece vardiyasındaki işini bitirip eve döndüğünde kızkardeşi Molly'nin kaçırılmış olduğunu görür. Kendisi de bir yıl önce kaçırılmış ama canını kurtarmış olan Jill aynı seri katilin, bu kez kardeşi Molly'yi kaçırdığından hiç şüphe duymamaktadır. Polisler ise Jill'in aklını kaçırdığını düşünmekte ve ona yardımcı olmamaktadır. Jill kardeşini kurtarmak için harekete geçer. Heitor Dhalia'nın yönettiği ve Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter ile Sebastian Stan'ın oynadığı “Kayıp”ın senaryosunu üretken senaryo yazarı Allison Burnett, 'rastgele' diyerek yazmış.


12 yıl önce