|

Noyan okuyucusuyla buluştu

Bugüne kadar ekranlardan izleyicilerine ulaşan Münib Engin Noyan, her Perşembe Birun Kültür Sanat Yayıncılık'ın İstanbul Kitap Kültür Merkezi'nde düzenlediği sohbetlerle, izleyici ve okuyucularıyla birebir görüşme imkanı buluyor.

.
00:00 - 5/02/2000 Cumartesi
Güncelleme: 10:55 - 6/01/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Noyan okuyucusuyla buluştu
Noyan okuyucusuyla buluştu

Engin Noyan, seyircileri ve okuyucularıyla diyalog kurabilmek için bu sohbetleri çok güzel bir fırsat olarak değerlendirdiğini söyledi. Sohbetlerin şu an için kendi mecrasında aktığını herhangi bir konu çerçevesi çizilmediğini belirten Noyan, "Televizyonda yeniden başlayacak olan Kapılar ve Köprüler programında ele alınan konuların devamı niteliği taşıyabilir. Sohbetlerimizde beklenti ve düşüncelere yer vereceğiz" dedi. İleride çalışma gruplarının da oluşabileceğini ifade eden Noyan, ülkemizde birçok alanda yeterince çalışma yapılmadığı kanaatinde olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ciddi bir değişim geçirdiğine dikkat çeken Noyan şunları söyledi, "Cumhuriyet'in henüz 75. yılı içindeyiz. Büyük bir devlet tarihi için bu çok genç demektir. Türkiye, kendini tanımlamak ve adını koymak zorunda. Bu kararları verirken ciddi bir altyapı olmalı" Yoğun ilgi gören sohbetin ardından Noyan, okuyucuları için ilk kitabı Oma'yı imzaladı. Birun Kültür Sanat Yayıncılık yetkilileri ise, Perşembe günlerinin bu sohbetler sayesinde bir özellik kazanacağını söylüyorlar.

Yetkililer ayrıca, Dücane Cündioğlu'nun "Bir Kur'an Şairi Mehmet Akif", Hasan Cihat Örter'in "İki Satırlık Şiirler" ve Engin Noyan'ın "Kur'an Gülüğü" isimli çalışmalarının da yakında neşredileceğini söylediler.

24 yıl önce