|

Ortaylı'ya Melvın Jones Fellow ödülü

Tarihçi ve Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı da Lions Kulüplerinin kurucusunun adını taşıyan bu çok özel ödüle layık görülen isimler arasına katıldı.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 3/01/2014 Cuma
Güncelleme: 17:05 - 3/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Ortaylı'ya Melvın Jones Fellow ödülü
Ortaylı'ya Melvın Jones Fellow ödülü

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ihtiyaçlar doğrultusunda toplum yararına gönüllü hizmetler gerçekleştiren Lions Kulüpleri tarafından alanında öne çıkan isimlere verilen Melvin Jones Fellow Ödülleri sahiplerini bulmaya devam ediyor.

Ülkemizin en önemli değerleri arasında yer alan Tarihçi ve Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu 13. Bölge Kulüpleri (Ethemefendi, Yeşilbahar, Yeşil Burgazada ve Haydarpaşa Lions Kulüpleri) tarafından 20 Aralık 2013 Cuma günü onuruna verilen törene katılarak ödülünü aldı.

Dünya genelinde gönüllü hizmetler ve sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren etkin bir sivil toplum kuruluşu olan Lions''un en büyük hizmet ödülü olan Melvin Jones Fellow Ödülü, insanlığa ve toplumun kalkınmasına katkıda bulunan, şefkat ve paylaşımcılık özelliklerine sahip, toplum tarafından beğenilen sosyal projeleri olan kişilere veriliyor.


10 yıl önce