|

'Patron kim?'

Carlo Goldoni'nin "İki Efendinin Uşağı" oyunundan uyarlanan "Patron Kim?" oyunu 11 Ocak Cumartesi akşamı Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 7/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 12:11 - 7/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
'Patron kim?'
'Patron kim?'

Carlo Goldoni''nin ''İki Efendinin Uşağı'' adlı oyunundan uyarlanan ''Patron Kim?'' 1980''lerin Türkiye''sini fon olarak benimserken ana hikâyeye bağlılığını sürdürüyor. İkiz erkek kardeşi sevgilisi tarafından öldürülen Begüm, ailesine borcu olan mafya babasından alacağını tahsil etmek için erkek kardeşinin kılığına girerek Beyoğlu''na gelir. Sevgilisi Furkan''la gerçek kimliklerini herkesten saklamak zorunda oldukları için hem birbirlerini ararlar hem de birbirlerinden kaçarlar. İki sevgilinin birbirlerinden habersiz Tufan''ı kendilerine yardımcı olarak tutması ise işleri iyice karıştırır.

Ali Altuğ'un yönettiği oyunda, Ece Uslu, Savaş Özdural, Levent Ünsal, Nazan Diper, Mustafa Dinç, Bahadır Vatanoğlu, Pelin Turancı, Ilgın Angın, Taylan Atlıhan, Lütfi Birses oynuyor. Tiyatro Ak'la Kara'nın oyunu "Patron Kim?", 11 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alacak.

11 yıl önce