|

Siyasetin Ağabeyi Recai Kutan'a vefa

Üsküdar Belediyesi, yakın tarihin önemli simalarına yönelik vefa programlarını sürdürüyor. 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek programın konuğu ve konusu, siyasette 40. yılına ulaşan Recai Kutan. Programın ev sahibi Üsküdar Belediyesi, 'Siyasetin Ağabeyine Vefa' programına tüm İstanbulluları davet ediyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 27/11/2013 Çarşamba
Güncelleme: 13:31 - 27/11/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Siyasetin Ağabeyi Recai Kutan'a vefa
Siyasetin Ağabeyi Recai Kutan'a vefa

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, Recai Kutan'ın ülke için kalıcı eserler bırakmanın yanı sıra geleceğimizin inşası için kadrolar yetiştirdiğini söyledi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen'in açıklaması şöyle:

'Siyasetin mümtaz isimlerinden, devlet ve gönül adamı muhterem Recai Kutan beyefendi; nezaket, beyefendilik, dürüstlük, çalışkanlık ve dostluk gibi özel vasıflara sahiptir. Milli Görüş hareketinin lideri muhterem ERBAKAN hocamızın en yakın dostu ve yol arkadaşı olan Recai Kutan bey, mütevazı kişiliği, babacanlığı, samimiyeti ve soğukkanlılığı ile birçok badirenin atlatılmasında rol oynamış bir şahsiyettir. Siyasetin içinde olan herkesin gönlünde önemli bir yere sahip olan Recai Kutan, camianın çeşitli kademelerinde yer alan bizler için hep yol gösterici olmuştur. Recai Kutan beyin gayretinin ve azminin yakın şahitleri olarak onu hep hatırlamak, hürmet etmek, vefa göstermek daha önemlisi sözlerini ve tecrübesini değerlendirmek zorundayız. Bu program böyle bir niyet ve bilinçle hazırlanmıştır.

Bizler, büyüklerimizin taşıdığı bu kutlu bayrağı en güzel şekilde daha ilerilere ulaştırmanın gayretindeyiz. O'nun hala devam eden hizmet ve çabaları hepimize örnektir.

28 Kasım 2013 Perşembe günü saat 20.00'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğimiz 'Siyasetin Ağabeyine Vefa' programına dostlarımızı ve halkımızı davet ediyorum.'

'Siyasetin Ağabeyine Vefa' Programı

'40 Yılın Hatırında Buluşuyoruz' sloganıyla hazırlanan program için bir biyografi belgesel hazırlandı. Gecede galası yapılacak olan belgeselde Recai Kutan kendi hayatından kesitler anlatıyor. Belgesel, Recai Kutan'ın hayatını, yol arkadaşlarının dilinden de dinleme imkânı sağlayacak.

Katılımcılar

28 Kasım Perşembe günü saat 20.00''da Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi''nde yapılacak programa, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ve çok sayıda siyasetçi, bürokratın yanı sıra Recai Kutan''ın dostları ile vatandaşlar katılacak.



10 yıl önce