|

"TIO ILAR"a sanatseverlerden ilgi

Türkiye, İspanya, İtalya, Yunanistan ve Almanya'dan ünlü ve amatör sanatçıları Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu Sismanoglio Megaro binasında buluşturan TIO ILAR 7 Çağdaş Sanat Sergisi, 25 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Aa
00:00 - 29/04/2014 Salı
Güncelleme: 11:49 - 29/04/2014 Salı
Yeni Şafak
"TIO ILAR"a sanatseverlerden ilgi
"TIO ILAR"a sanatseverlerden ilgi

İstanbul'un 2. kez ev sahipliği yaptığı ve ücretsiz gezilebilen TIO ILAR 7 Çağdaş Sanat Sergisi, 5 ülkeden 15 sanatçıyı bir araya getirdi.

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu'nun İstiklal Caddesi'nde yer alan Sismanoglio Megaro binasında, Panos Malamis küratolüğünde gerçekleşen serginin 4 Mayıs olan kapanma tarihi, yoğun ilgi üzerine 25 Mayıs'a uzatıldı.

Sergide, İspanya'dan Hugo Fontela, Türkiye'den Beyza Boynudelik, Hakan Bayer, Leyla Ersin, Pet 05, Zone; İtalya'dan Pietro Ruffo; Yunanistan'dan Alexis Avlamis, Localize it!, Olga Alexopoulou , Alekos Skoutariotis, Dimitris Dokos, Kalliopi Kouklinou, Pandelis Pandelopoulos ve Almanya'dan Thiemo Kloss'un eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul'un ardından eylül ayında Atina'da sanatseverlerle buluşacak sergiyle ilgili detaylı bilgiye "tioilar.eu" ulaşılabilecek.

10 yıl önce