|

Lassana Diarra transferinde son durum - Galatasaray haberleri

Lassana Diarra transferinde son durum nedir? Galatasaray transfer haberlerinden son gelişmeleri buradan görebilirsiniz. Süper Lig'in yeni sezonun başlamasına az bir süre kala sarı-kırmızılı kulüp transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak gündeme gelen Lassana Diarra için tüm şartlar zorlanıyor. Peki Lassana Diarra'da son durum nedir? İşte Galatasaray'ın transfer gündeminden son gelişmeler.

Yeni Şafak
17:07 - 19/08/2016 Cuma
Güncelleme: 14:31 - 19/08/2016 Cuma
DHA

Galatasaray, ön libero arayışında Lassana Diarra için mali politikasını zorluyor.



Başkan Dursun Özbek, takımının Süper Kupa'yı kazanmasının ardından teknik direktör Riekerink'in çok istediği Lassana Diarra için kardeşi Mehmet Özbek ve Spartif A.Ş. Yönetimi'ne 'şartları zorlayın' direktifini verdi. Ancak Diarra transferinin sadece ekonomik nedenler değil, oyuncunun içinde bulunduğu ihtilaftan dolayı birçok detayın bulunduğu öğrenildi.



Diarra'nın Galatasaray'a gelmek için son derece istekli olduğu, ancak transferinin gerçekleşmesi için eski kulübü Dinamo Moskova ile arasında bulunan sorunların çözülmesinin zaman alacağı öğrenildi. Galatasaray yönetiminin, sabırla Diarra'nın kulübü ile yaşadığı ihtilafların çözümü için formül üretmeye çalıştığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 50 olduğu bildirildi.



JOSUE HABER BEKLİYOR


Galatasaray'ın Porto'dan bedelsiz kiralamak üzere olduğu Josue ise Sarı-kırmızılı kulüpten haber bekliyor. Galatasaray'ın Porto ile transferin detaylarını bitirmesi durumunda Josue'nin bileti gönderilecek ve Portekizli oyuncu İstanbul'a gelecek. Josue'nin, transfer işlemlerinin bugün tamamlanması durumunda yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi

#Lassana Diarra
#Galatasaray
#Transfer haberleri
8 yıl önce