|

Everton Trezeguet'i takip ediyor

Süper Lig'de Kasımpaşa forması altında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mısırlı futbolcu Trezeguet'e dev bir talip çıktı. Üç büyüklerin de takibinde olan oyuncuya Premier Lig'den tanıdık bir kulübün scout gönderdiği belirtildi.

Yeni Şafak
17:13 - 8/04/2018 Pazar
Güncelleme: 17:47 - 8/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Trezeguet.
Trezeguet.

Kasımpaşa'nın sezon başında Anderlecht'ten kiraladığı Trezeguet, Süper Lig'de etkileyici bir performans sergileyemeye devam ediyor. Bugün oynanan Bursaspor mücadelesinde attığı golle Türk spor kamuoyunda yeniden gündem olan 23 yaşındaki futbolcunun taliplileri de artıyor.

Üç büyüklerin yaz transfer döneminde gündemine gelmesi beklenen oyuncuyu Premier Lig'den Everton'ın yakından ilgi gösterdiği belirtildi. Mısırlı futbolcuyu izlemesi için Türkiye'ye scout gönderdiği öğrenilen İngiliz kulübünün Trezeguet'in transferi için sezon sonunda Anderlecht ile görüşme yapabileceği aktarıldı.

  • Bilindiği üzere Kasımpaşa, Trezeguet'i sezon başında kiralarken oyuncuya satın alma opsiyonu koydurtmuştu. İstanbul ekibi bu opsiyonu kullanmazsa Mısırlı futbolcunun gelen diğer teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.
#Everton
#Trezeguet
#Kasımpaşa
6 yıl önce