|

Atiker Konyaspor'dan tarihi 'Türk lirası' çıkışı

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, 'Türk Lirası'nın önemine dikkat çekmek için Antalyaspor maçına 'TL' simgesi olan formayla çıkacağını açıkladı.

Yeni Şafak
16:18 - 15/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:00 - 15/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına TL simgeli formalarla çıkacak.
Atiker Konyaspor, Antalyaspor maçına TL simgeli formalarla çıkacak.

Ülkemize yapılan ekonomik saldırılar sonrasında Türk Lirası'nın önemine dikkat çekmek isteyen Atiker Konyaspor Kulübü, radikal bir karar aldı ve formasının üzerine TL simgesini bastı.

Hatırlanacağı üzere son günlerde döviz kurlarındaki hareketlilik sonrasında TL'nin önemine dikkat çekilmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dövizlerinizi bozdurun" çağrısında bulunmuştu.

Konyaspor'un konuyla ilgili açıklaması şöyle;
  • Atiker Konyaspor’umuz milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak.
  • Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor’umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF’ye başvurarak Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle ₺ çıkmak için başvuruda bulundu.
  • Başkanımız Hilmi Kulluk “Devletimizin ve milletimizin bekası için böylesi günlerde futbol camiasının bir araya gelerek bütünleşmesi ve dik bir duruş sergilemesi son derece önemli. Atiker Konyaspor olarak bu kıvılcımı bu şekilde başlatıyoruz ve bütün takımları da bu eyleme destek vermeye davet ediyoruz” dedi.





#Fenerbahçe
#Akhisarspor
#UEFA Avrupa Ligi
6 yıl önce