|

Belhanda’ya müşteri çıktı

Galatasaray, devre arasında büyük bir transfer operasyonu yapmayı ve bazı dokunuşlarla kadroyu yeniden dizayn etmeyi planlıyor. Teknik heyetin ‘satılabilir’ raporu verdiği Younes Belhanda için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile görüşmelere başlandı.

Umut Yılmaz
04:00 - 12/11/2019 Salı
Güncelleme: 09:11 - 12/11/2019 Salı
Yeni Şafak
Younes Belhanda'nın güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Younes Belhanda'nın güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Galatasaray’ın devre arasında satmayı düşündüğü oyunculardan biri olan Younes Belhanda’ya talip çıktı. Devre arasında büyük bir transfer operasyonu yapmayı ve rötuşlarla kadroyu yeniden dizayn etmek isteyen teknik heyetin ‘satılabilir’ raporu verdiği Belhanda için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr, görüşmelere başladı. Önceki transfer dönemlerinde de Belhanda’ya talip olan Al Nassr, Faslı oyuncunun reddetmesi yüzünden bu transferde mutlu sona ulaşamadı.

Galatasaray’da da tribünlerle sorun yaşayan Belhanda’ya yönetim ve teknik heyet üzerinden de ‘gitmesi’ yönünde istek olacağı, bu kez transferin bonserviste anlaşılması halinde gerçekleşeceği öğrenildi.

  • Galatasaray, devre arasında düşündüğü transfer operasyonlarını gerçekleştirebilmek için Younes Belhanda’dan en az 10 milyon euro bonservis geliri hedefliyor. 29 yaşındaki Faslı oyuncu, 2017 yazında 9.5 milyon euro bonservis ve çeşitli bonuslar karşılığında Dinamo Kiev takımından Galatasaray’a transfer oldu. Belhanda, Galatasaray formasıyla çıktığı 80 maçta 9 gol atıp 21 asist yaptı.





#Younes Belhanda
#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Radamel Falcao
4 yıl önce