|

Chelsea’den Nijerya’ya yardım

Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin genç yeteneği Ola Aina, A takıma yükselip futbolun en üst seviyesine çıkmaya hazırlanırken bir yandan da anavatanı Nijerya’daki çocukları unutmuyor. Aina, ülkesindeki yoksul çocuklara birçok futbol malzemesi gönderdi.

Yeni Şafak
11:16 - 18/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:24 - 18/02/2016 Perşembe
Diğer

Chelsea'nin gelecek vadeden oyuncusu Ola Aina, anavatanı Nijerya'daki çocuklara oldukça güzel bir sürpriz yaptı. Aina, eski futbol malzemelerini toplayıp ülkesindeki yoksul çocuklara gönderdi ve klasını konuşturdu.



19 yaşındaki yıldız adayı göndermek için hazırladığı futbol malzemelerini, “Tüm eski ayakkabılarım, toplarım ve formalarım bu sabah anavatanıma doğru yola çıkacak” notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Bavul dolusu eşya, Nijerya'nın başkenti Lagos'a gidecek.



Milli takım seçimini İngiltere'den yana kullanan Nijerya asıllı sağ bekin yakın zamanda altyapıdan arkadaşı Ruben Loftus-Cheek gibi A takıma yükselmesi bekleniyor. Ola Aina, bugüne kadar İngiltere'nin 16 yaş altı ve 19 yaş altı milli takımlarında oynadı.



Lúlu| (official Account) #34 (@olaaina2) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (17 Şub 2016, 02:31 PST) Real Madrid Roma'yı yaktı





#Chelsea
#Ola Aina
#Nijerya
8 yıl önce