|

Derbi öncesi şok haber

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Chedjou'dan kötü haber geldi. Karşılaşmada oynama olasılığı bulunan Kamerunlu futbolcunun sakatlığının geçmediği ve mücadelede oynayamayacağı belirtildi.

Yeni Şafak
10:44 - 12/04/2016 Salı
Güncelleme: 11:17 - 12/04/2016 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray antrenmanı
Galatasaray antrenmanı

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Chedjou, derbide takımdaki yerini alamayacak. Sarı kart cezalısı Carole da karşılaşmada forma giyemeyecek.



Sneijder ve Selçuk'un durumu bugün belli olacak

Son 5 maçta 3 puana hasret Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Sabri Sarıoğlu derbi öncesinde takımla çalışabilecek duruma geldi. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink bu üç oyuncu hakkında kararını son antrenmanda verecek.



Riekerink'in 11 tercihi

Muslera'nın önünde Sabri, Semih, Denayer ve Olcan dörtlüsünü düşünen Hollandalı çalıştırıcı, Hakan Balta'yı da önemli bir alternatif olarak maça hazırlıyor. Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Chedjou'nun ise Fenerbahçe maçına yetişemeyeceği belirtildi. Kamerunlu oyuncunun tedavisinin tüm hızıyla sürdüğü ancak derbide forma giyebilecek düzeye gelemeyeceği ifade edildi. Sarı kırmızılılarda Selçuk'un son durumuna göre orta saha Selçuk, Emre Çolak ve Bilal üçlüsünden oluşacak. Hücumda Sneijder, Yasin ve Podolski'ye görev vermeyi planlayan Riekerink, maçın gidişatına göre Umut Bulut'u da oyuna dahil etmeyi düşünüyor.

Video: Dursun Özbek'ten derbi yorumu


Galatasaray'dan derbi için flaş karar Galatasaray'a sportif direktör geliyor

#Galatasaray
#Chedjou
#Carole
#Fenerbahçe
8 yıl önce