|

Evinde Avrupa’nın kralı

Ligde şampiyonluğa koşan G.Saray, bu sezon iç saha maçlarını namağlup tamamladı. Sarı-kırmızılılar, taraftarı önündeki 17 maçın 16’sını kazanırken, 1 kez berabere kaldı. Evinde yüzde 94.1’lik galibiyet yüzdesi yakalayan Aslan; PSG, Manchester City, Barcelona ve Juventus’u geride bıraktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:13 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Sarı-kırmızılılar, hem Süper Lig’de liderlik koltuğuna otururken, hem de Avrupa’da önemli bir başarıya imza attı.
Sarı-kırmızılılar, hem Süper Lig’de liderlik koltuğuna otururken, hem de Avrupa’da önemli bir başarıya imza attı.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’ndaki başarılı performansını Evkur Yeni Malatyaspor karşısında da sürdürdü ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle sarı-kırmızılılar, hem Süper Lig’de liderlik koltuğuna otururken, hem de Avrupa’da önemli bir başarıya imza attı.

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon sahasında oynadığı 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Avrupa’da Paris Saint Germain’i geride bırakarak en iyi iç saha galibiyet yüzdesine sahip takım olmayı başardı.

Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Süper Lig takımlarının yer aldığı listede sarı-kırmızılılar iç sahada bu sezon oynadığı 17 maçın 16’sını kazanarak önceki akşam Fransa Ligue 1’de Rennes’e kendi sahasında 2-0 yenilen PSG’den koltuğu devraldı.

Türk Telekom Stadı’nda yüzde 94.1’lik galibiyet yüzdesi yakalayan Galatasaray’ı, yüzde 89.5 ile Fransız ekibi PSG, yüzde 84.2 ile İngiltere’nin Manchester City takımı, yüzde 83.3 ile İspanyol devi Barcelona ve yüzde 83.3 ile de İtalya’nın Juventus takımı takip etti.

#PSG
#Manchester City
#Barcelona
#Galatsaray
6 yıl önce