|

Falcao'nun zor kararı: İki kulüpten birini tercih edecek

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan yıldız futbolcu Radamel Falcao'nun transferine ilişkin Kolombiyalı gazeteci Carlos Palacios, yenisafak.com Spor Servisi'ne açıklamalarda bulundu. Palacios, Falcao'nun Monaco'da çok mutsuz olduğunu belirtirken transferine ilişkin sürpriz mesajlar verdi.

Mustafa Göksel
12:42 - 23/07/2019 Salı
Güncelleme: 14:16 - 27/07/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Radamel Falcao
Radamel Falcao

Monaco'da forma giyen Radamel Falcao, kulübünden ayrılmak üzere. Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği yıldız isim için Kolombiyalı gazeteci Carlos Palacios'un görüşlerine başvurduk. yenisafak.com Spor Servisi'nin sorularını cevaplayan Palacios, transfere ilişkin önemli detaylar verdi.

"Falcao Monaco'da çok mutsuz"
  • "Falcao transferi Kolombiya'da çok yakından takip ediliyor. Hangi takımı tercih edeceği merak konusu. Aslında sözleşmesi bitene kadar Monaco'da kalmak istiyordu ancak gelinen noktada kulübünde çok mutsuz. Bu yüzden de gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi."
"Birçok teklif geldi ancak iki kulüpten birine gidecek"
  • "Falcao'nun önüne birçok teklif geldi ancak Falcao, Porto ve Galatasaray arasında bir tercih yapacak. Porto'da çok müthiş bir kariyer yaptı. Oraya dönüşü muhtemel ancak Kolombiya'da Galatasaray'ın teklifinin çok ciddi olduğu ve oyuncunun bu teklifi kabul edeceği yorumları yapılıyor"
Kolombiyalılar Falcao'yu hangi takımda görmek istiyor?

Carlos Palacios, Falcao transferine ilişkin konuşulanları aktarırken Kolombiyalıların yıldız oyuncunun hangi takıma transfer olmasını istediği sorusuna da cevap verdi. Palacios, Porto'da müthiş bir seviyeye ulaşan Falcao'nun Porto'ya geri dönmesini istediklerini belirtti.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, kulübünün kararıyla Portekiz'de yapılacak kamp çalışmalarına götürülmedi. 33 yaşındaki oyuncunun transfer görüşmeleri sebebiyle izinli olduğu ve ilerleyen günlerde konunun netleşeceği ifade edildi.


#Galatasaray
#Falcao
5 yıl önce