|

Fenerbahçe'den Slaven Bilic açıklaması

Gelecek sezon için takımın başına Premier Lig ekiplerinden West Ham United menajeri Slaven Bilic'i getirmek için çalışmalara başladığı iddia edilen Fenerbahçe, basında çıkan haberleri yalanladı.

Yeni Şafak
14:15 - 15/04/2016 Cuma
Güncelleme: 14:26 - 15/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Slaven Bilic (West Ham United)
Slaven Bilic (West Ham United)

İngiltere Premier Lig takımların West Ham United Menajeri Slaven Bilic'e teklif yaptığı iddia edilen Fenerbahçe'den yalanlama geldi.



Sarı- Lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde:



  • "Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Slaven Bilic'e teklif götürdüğüne dair haberler tümüyle yalandır. Başkanımızın haberlerde yer aldığı gibi bir görüşmesi olmamıştır.''

Hatırlanacağı üzere alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılacağı ve takımın başına eski Beşiktaş çalıştırıcısı Slaven Bilic'in getirileceği iddia edilmişti.



Bilic ne dedi?

Adı Fenerbahçe ile transfer dedikodularına karışan Hırvat teknik adam Slaven Bilic, İngiliz basınına yaptığı açıklamada 'West Ham'da mutluyum. Türkiye'de benim için tek kulüp Beşikaş'tır' ifadelerini kullandı.





Slaven Bilic, sezon başında Beşiktaş'tan ayrılmış ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın başına geçmişti. Hırvat teknik adamın İngiliz kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunuyor.



Fenerbahçe'de 5 futbolcunun bileti kesildi Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin kararı









#Fenerbahçe
#Bilic
8 yıl önce