|

Galatasaray Emrah Başsan'ı kadrosuna katıyor

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ilk imza atılıyor. Sarı kırmızılılar önceki transfer dönemlerinde de transfer gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Emrah Başsan'ı kadrosuna katıyor.

Yeni Şafak ve
09:16 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 08:13 - 7/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Emrah Başsan ve Eto'o'nun gol sevinci...
Emrah Başsan ve Eto'o'nun gol sevinci...

Galatasaray, Antalyaspor'un kanat oyuncusu Emrah Başsan'ı kadrosuna katmak üzere...



Sarı kırmızılı yönetim gelecek sezon öncesi yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken bir yandan da yerli piyasadaki transfer çalışmalarını tamamlamaya çalışıyor. Bu kapsamda sezon sonu sözleşmesi biten futbolcuları kadrosuna katmak için çalışma yürüten Galatasaray yönetimi ilk olarak Eskişehirspor ile anlaşmasını fesheden Emre Güral ile görüşmüştü. Sarı kırmızılıların son bombası ise Emrah Başsan oldu.



31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Emrah Başsan, Roberto Mancini döneminde de sarı kırmızılı kulübün trasnfer gündemine girmişti. Bu transfer için Antalyaspor başkanı Gencer'den izin isteyen Dursun Özbek'in oyuncu ve menajeriyle yapacağı son görüşmeden sonra transferi tamamlayacağı belirtildi.




Gencer de doğruladı

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, önceki günlerde yenisafak.com'a yaptığı açıklamada 'biz Galatasaray'da sözleşmesi biten bir futbolcu için izin istedik onlarda aynı şekilde bizde sözleşmesi biten bir futbolcu için izin istedi' ifadesinde bulunmuştu. Gencer'in söylediği bu oyuncuların Galatasaray'dan Emre Çolak ve Antalyaspor'dan Emrah Başsan olduğu öğrenildi.
















#Galatasaray
#Emrah Başsan
#Antalyaspor
#Emre Çolak
8 yıl önce