|

Galibiyeti Morais'e armağan etti

Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncusu Samuel Eto’o, Fenerbahçe galibiyetini hafta içi antrenmanda beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınan Portekizli Teknik Direktör Jose Morais’e armağan etti.

Yeni Şafak
09:37 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:52 - 6/02/2016 Cumartesi
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında lider Fenerbahçe'yi 4-2 yenen Antalyaspor'da maçın ardından takımda büyük sevinç yaşandı. Mücadelenin ardından stattan ayrılmak üzereyken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Samuel Eto'o, galibiyeti teknik direktörleri Jose Morais'e armağan ettiklerini söyledi. Eto'o, kendi felsefesinin iyi oynayarak kazanmak olduğunu, sadece kazanmak olmadığını söyledi.



Fenerbahçe galibiyeti sonrası kırmızı-beyazlı takımın Kamerunlu golcüsü Eto'o, mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. Taraftarı mutlu etmek istediğini ifade eden golcü oyuncu Eto'o, "Böyle iyi bir maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti Jose'ye armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.



“HAFTA İÇİ ANTRENMANLARDA İYİ ÇALIŞTIK”

Hafta içi antrenmanlarda çalıştıkları taktikleri maçta yerine getirdikleri için iyi bir maç oynadıklarını belirten Samuel Eto'o, “Jose bizimle değildi, kendimiz çalıştık. İyi çalıştık. Gol pozisyonlarına girip gol atacağımızı biliyorduk. Bizim için önemli olan gol atmaktan ziyade çok fazla gol pozisyonuna girmekti. Benim felsefem iyi oynayarak kazanmak, sadece kazanmak değil" dedi.



“ANTALYA'DA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”

Antalya'da kendisini mutlu hissettiğini ve havanın çok soğuk olmaması nedeniyle de şehrin daha çok hoşuna gittiğini ifade eden golcü oyuncu Eto'o, “Kendimi burada mutlu hissediyorum. Çok soğuk havası olmaması nedeniyle şehir daha çok hoşuma gidiyor. Çin takımlarından astronomik teklifler geliyor. Çin'den çok fazla geliyor, ama en iyi teklif Antalya'dan geliyor" dedi.



“ARKADAŞLARIMA GÜVENDİĞİM İÇİN BÜYÜK LAF ETTİM”

Maç öncesi 'Fenerbahçe'ye gol atacağım' sözü verdiği hatırlatılan golcü oyuncu Eto'o, takım arkadaşlarına güvendiği için böyle büyük bir laf ettiğini dile getirdi.

#morais
#fenerbahçe
#antalyaspor
#samuel eto'o
8 yıl önce