|

Pepe futbolcu olmasaydı taksi şoförü olacaktı

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin babası, oyuncuyla ilgili bilinmeyen bir anıyı anlattı.

Yeni Şafak
13:45 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 14:05 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Sezon başında Beşiktaş'la imzalayan Pepe, çıktığı 16 maçta 1 gol kaydetti.
Sezon başında Beşiktaş'la imzalayan Pepe, çıktığı 16 maçta 1 gol kaydetti.

Beşiktaş forması giyen tecrübeli defans oyuncusu Pepe'nin babası, Brezilya basınına verdiği röportajda oyuncuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Oğlunun futbolcu olmasaydı, taksi şoförü olacağını söyleyen baba, Pepe'nin 13 yaşında belki de futbol hayatının bitmesine sebep olacak olayı şöyle anlattı:


  • Bunu bir olay mı yoksa kaza mı diye nitelendirmeliyim bilmiyorum. Pepe Corinthians Alagoano'da oynarken takımları 1-0 gerideydi. Kupada yollarına devam edebilmeleri içinse gol atmaları gerekiyordu. Golü bulduğumuzda rakip kaleci, oyunu yavaşlatmak adına topu sakladı. Pepe de topu ondan almak için yanına gitti ama rakipten başka bir oyuncu oğlumu itekledi. O da rakip oyuncunun yüzüne yumruk attı.
"Kariyerini bitirmeye çalıştılar"
  • Bazı gazeteciler olayı ajite etmeye ve henüz 13-14 yaşlarında olan bu çocuğun futbol kariyerini bitirmek için yazı kaleme aldılar. Ancak daha sonra oğlum Real Madrid'le imzaladığında onunla röportaj yapmak istediler. Biz de tabii ki onlara daha önce yaptıklarını hatırlattık. Bu oğlumun kariyerini bitirebilirdi ama şükür ki öyle bir şey olmadı.
"Gerekirse arabamı satarım taksi alırım dedim"
  • O olaydan sonra Pepe'nin futbol oynaması biraz zorlaşmıştı. Oğlumun kariyerinin bu şekilde bittiğini görmek istemiyordum. Ona dedim ki futbolda gidebildiğin yere kadar git, endişelenme. Bir arabam var. Eğer futbolda başarılı olamazsan gerekirse arabayı satarım bir taksi alırım, şoförlük yaparsın.
#Pepe
#Beşiktaş
6 yıl önce