|

Rıdvan Dilmen'den derbi tahmini

Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, derbiyle ilgili yüzdelik oranlarla tahminlerini açıkladı.

Yeni Şafak
10:05 - 1/12/2017 Cuma
Güncelleme: 10:37 - 1/12/2017 Cuma
Diğer
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Beşiktaş ile Galatasaray sezonun en kritik maçlarından birinde yarın Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını yakından ilgilendiren bu mücadele öncesi Rıdvan Dilmen, derbinin sonucuyla ilgili yorumlarda bulundu.

Beşiktaş-Galatasaray maçını Sabah'a değerlendiren Dilmen'in açıklamaları şöyle;
"Beşiktaş yüzde 60 kazanır, yüzde 30 beraberlik, yüzde 10 Galatasaray"
  • "Beşiktaş'ın 6 puan geride olması bana çok sürpriz geliyor. Ama rotasyonu çok yapamadılar. Kupa maçları form tutması için bir fırsat oldu. Farklı galibiyetle gelen morali bir kenara koyarsak, rekabet ortamı artacaktır. Galatasaray ise 7 gün içinde iki farklı şey yaşadı. Travma geçirten 5-1'lik Başakşehir yenilgisi, -ki burada Cenk Ergün'ün özellikle sükûneti, Dursun Bey'in ilişkileri, Tudor'u diri tuttu. Hiç günahı olmayan hatta faydası olan Ayhan Akman bile tartışılmaya başlandı. Bazı maçlar can simidi olur. Alanya maçı da öyle oldu. Galatasaray taraftarı da tribünleri doldurarak müthiş iş yaptı. 'Beşiktaş yüzde 60 kazanır, yüzde 30 beraberlik, yüzde 10 Galatasaray' diyorum."
  • "Beşiktaş'ın karta çok zorlayıcı oyuncuları var. Galatasaray'ın ise karta müsait oyuncuları var. Ama Galatasaray ne kadar ligin lideri ve formda olsa da zaten eski adıyla İnönü şimdi ki adıyla Vodafone Park'a gittiğinde hep rahat oynuyor. Beşiktaş'ın Galatasaray'a ters gelecek en az 3 tane ayrı oyunu var. Kontrataktan golü bulabiliyorlar. Duran toptan bulabiliyorlar. Beşiktaş'ta hem kontratak yapacak hem de geriye yaslanınca sorun çözen oyuncular var. Hem şutör var hem yan topları iyi kullanıyorlar onun için Beşiktaş'a yüzde 60 şans veriyorum."


#Galatasaray
#Beşiktaş
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce