|

Talisca'ya çifte terapi

Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışında tutan isimlerin başında gelen Brezilyalı oyuncunun, transfer söylentilerinden etkilenmemesini isteyen yönetim ve teknik heyet, toplantılarla adeta terapi yapıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/04/2018 Monday
Güncelleme: 02:30 - 16/04/2018 Monday
Yeni Şafak
Talisca
Talisca

Ligde şampiyonluk kovalayan Beşiktaş’ta takıma yaptığı katkıyla en dikkat çeken isimlerin başında Anderson Talisca geliyor. 24 yaşındaki oyuncunun performansı şampiyonluk yarışındaki siyah-beyazlıları sevindirirken, yıldız oyuncuya bir çok transferi teklifi olması nedeniyle konsantrasyon sorunu yaşamasından endişe ediliyor.

Talisca’nın kafasının karışmasını ve performansının düşmesini istemeyen Beşiktaş’ta gerek teknik heyetin gerekse de yönetimin oyuncuyla yaptığı toplantılarda bu durumu ortadan kaldırmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş’in, Brezilyalı oyuncuyla yaptığı toplantılarda, “Teklif söylentileri kafanı karıştırmasın. Önümüzde daha Dünya Kupası var. Sezonun geri kalanında sergileyeceğin performans, orada Brezilya Milli Takımı’yla mücadele edip etmeyeceğini de belirleyecektir. Sadece sahaya çık, işine odaklan, başka bir şey düşünme” dediği öğrenildi.

Yönetimin, Talisca’yla yaptığı toplantılarda ise, “Gelecek sezon yine Şampiyonlar Ligi’nde olma ihtimalimiz yüksek. Yeniden orada olmamızda senin de performans belirleyici olacaktır. Bizimle kalırsan, gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde göstereceğin performansla adından daha çok söz ettirirsin” diyerek oyuncuyu kalmaya ikna etmeye çalıştıkları kaydedildi.

#Beşiktaş
#Talisca
6 years ago