|

Jupp Heynckes Beşiktaş'tan istediği futbolcuyu işaret etti

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih, bugün İstanbul'a geldi. Alman ekibinin teknik direktörü Jupp Heynckes maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'tan istediği futbolcuyla ilgili de çarpıcı bir mesaj verdi.

Yeni Şafak
19:42 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 19:56 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Jupp Heynckes, Beşiktaş'la oynayacakları rövanş maçları öncesinde basın toplantısının sorularını cevapladı.
Jupp Heynckes, Beşiktaş'la oynayacakları rövanş maçları öncesinde basın toplantısının sorularını cevapladı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, siyah beyazlılarla oynayacakları rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Heynckes'in basın toplantısına damga vuran an ise bir basın mensubunun "Beşiktaş'tan hangi futbolcuyu takımınızda görmek istersiniz?" sorusuna verdiği cevap oldu.

İşte Heynckes'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Tüm maçlarımızı ciddiyetle oynuyoruz, ağır idmanlar yapıyoruz. Bu otomatikleştirdiğimiz sistemi, pres, pas, rakip kale önündeki oyunu hala mükemmelleştirebiliriz diye düşünüyoruz. Üst düzey rakiplerle karşılaşınca buna hazırlıklı olmalıyız. Ribery performansını aynı seviyede tutmayı başaran ender oyunculardan biri. Kendini hep hazır tutmaya çalışan bir oyuncudur. Bireysel olarak çok çalışma yapar. Çok iyi hazırlandığı için tekrar eski performansına kavuştu. Burada 20 üst düzey oyuncuyla bulunuyoruz ve burada bulunmalarının bir sebebi var. Tüm oyuncularımı aynı seviyede görüyorum, sabit bir 11 yoktur. Takımımızda çok tecrübeli oyuncular var. Milli takımlarla da önemli maçlara çıkmış, deneyimli oyuncular var. 5-0 rahat bir avantaj gibi gözükse de, yüksek konsantrasyonla maça başlamalıyız, oyuncular bunun farkında. Robben'in yarın oynaması gerekseydi, oynayabilirdi ama tedbirli davranıyoruz. Bir kas sakatlığından bahsediyoruz. Robben ile konuştum ve 'Münih'te kal, şu anda sana ihtiyacım yok' dedim."
Beşiktaş değerlendirmesi
  • 10 kişi kalmak Şampiyonlar Ligi'nde işleri çok zorlaştırır. Beşiktaş da ilk maçta onu yaşadı. O maçta kendi oyunumuzu oynadık. 10 kişi kalmaları taktiğimizi yansıtmamızı rahatlattı, işimiz kolaylaştı. Tüyleri ürperten bir atmosfer olacak. Türk taraftarları çok meşhur, futbol burada çok coşkuyla yaşanıyor. Beşiktaş sadece iyi oyunculardan kurulu değil, çok da iyi bir takım. Çok iyi hocası da var. Bu işin sırrı bu, önemli olan takım olmak. Beşiktaş da bunu oluşturdu. Ajax da bunu oluşturmuştu.
Soru:
Beşiktaş'tan hangi oyuncuyu takımda görmek isterseniz?


#​Jupp Heynckes
#Beşiktaş
6 yıl önce