|

Şenol Güneş: Tosic Bayern maçında yok

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Bayern Münih'le oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, yarın oynanacak maçta Pepe ve Tosic'in sakatlık nedeniyle forma giyemeyeceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
16:34 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 16:58 - 13/03/2018 Salı
Yeni Şafak
Şenol Güneş.
Şenol Güneş.

Şampiyonlar Ligi'nde 5-0'ın rövanşında yarın Bayern Münih'i konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcının açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

  • "İlk maçtan bağımsız olarak oynayacağımız bir maç olacak. Aldığımız kötü skor, ikinci maçtaki iddiamızı, hevesimizi ve heyecanımızı bir alt seviyeye düşürdü. Hedefimiz gruptan çıktıktan sonra turu geçmekti ya da en azından iki heyecanlı maç oynayıp kendimizi göstermekti ama olmadı."

"Savunmada eksiklik var"
  • "Pepe sakat Vida cezalı Tosic de olmayacak. Savunmada sayısal olarak eksiklik var. Umarım ki güzel maç olur ve sahamızda kazanırız.

    Tosic'in ön adele grubunda bir sakatlığı var, o yüzden olmayacak. Oynarsa riski artar. Caner ile Adriano'nun da var ama bakacağız.

    Forvette sayısal olarak oyuncumuz çok ama defans göbeğinde şu an sıkıntımız var."

"İyi futbol bekleyen taraftarlara göstermek istiyoruz"
  • "Şampiyonlar Ligi neler yapabileceğimizi göreceğimiz test maçlarıydı. Testleri iyi geçtik, ta ki 10 kişi kalana kadar. İyi futbol bekleyen taraftarlara göstermek istiyoruz."
Talisca'nın milli takıma seçilmesi
  • "Anderson Talisca için önemli olan milli takımında yeteneğini ve karakterini göstermesi. İnşallah bu form grafiğini hem milli takım, hem de ligde gösterir ve Dünya Kupası'na gider. Teknik adamların bizimle paylaşmak istediklerini paylaşırız. Talisca için milli Takım antrenörüne gerekli bilgiyi verdik. Onların geldiği dönemde Talisca cezalıydı, oynayamadı. Türkiye'de oynayan Brezilyalı oyuncular ve Talisca hakkında görüş alışverişinde bulunduk."



#Şenol Güneş
#Bayern Münih
6 yıl önce