|

Wenger'in Barça planı

Arsenal teknik direktör Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde yarın akşam Londra’da oynanacak olan maçı öncesi planını açıkladı.

Yeni Şafak
13:24 - 22/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:31 - 22/02/2016 Pazartesi
Diğer

Sahasında Barcelona'yı ağırlayacak olan Arsenal'de teknik direktör Arsene Wenger karşılaşma öncesi İngiliz basınına açıklamalarda bulundu.



Sporcope'un aktardığına göre İngiliz basınında, Emirates Stadyumu'nda ağırlayacakları ve son 7 yılda üçüncü kez grup aşamaları sonrasında eşleştikleri Katalan ekibinin süper üçlüsü ile ilgili konuşan Wenger, “Messi, Neymar ve Suarez'in aralarında tarif edilemeyecek bir kimya var” dedi. Ligde şu ana kadar 25 gol atan Suarez'e ayrı bir parantez açan tecrübeli teknik adam, 2013 yazında o dönem Liverpool'da forma giyen futbolcuyu transfer etmek için çok çabaladıklarını ve 50 milyon euro üzerinde bir bedeli gözden çıkardıklarını hatırlattı. La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar fırtına gibi esen Uruguaylı golcünün büyük bir hayranı olduğunu açıklayan Fransız menajer, zorlu maçla ilgili olarak da, “Arsenal, Messi, Neymar ve Suarez'e karşı aptalca davranmayacak” dedi.






#arsena wenger
#arsenal
#şampiyonlar ligi
8 yıl önce