|

Emre Belözoğlu: Gönlümdeki kulüp Fenerbahçe

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi kupa dışına ittikleri yarı final maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Yeni Şafak
09:22 - 18/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:32 - 18/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Başakşehir'in Türkiye Kupası'nda finale çıkmasında payı olan isimlerin başında gelen Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Başakşehir'in Türkiye Kupası'nda finale çıkmasında payı olan isimlerin başında gelen Emre Belözoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Başakşehir-Fenerbahçe maçındaki performansıyla spor kamuoyunun takdirini kazanan Emre Belözoğlu, attığı golden sonra sevinmemesi ve mücadele hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "İki takımı da tebrik etmek lazım. Penaltılara kadar gitti. Bu sene bizim adımıza mükemmel bir sezon oluyor. Oyunun hakkı da bizimdi. Daha çok pozisyon bulan taraf bizdik. Fenerbahçe büyük bir takım. Onlara iyi çalıştık. Tarihimizde ilk defa Fenerbahçe'yi burada yendik. Benim adıma da kolay değil. Mutluyuz. Bu sezon çok güzel şeyleri hak eden bir camiayız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."
"Fenerbahçe formasıyla sokaklarda top oynadım"
  • "Ben hayatım boyunca, dışarıda insanlar ne düşünür diye bir şey yapmadım. Ben kimseye iyi görünmek için çabalamadım. Benim gönlümdeki kulüp Fenerbahçe'dir. Ben Fenerbahçe formasıyla sokaklarda top oynadım. Galatasaray'da güzel günlerim geçti ama çocukluğumdaki takım Fenerbahçe'dir. Başakşehir de sağolsun, bana sahip çıktılar. Ben içimden geldiği gibi davrandım, işimi de doğru yaptım."



#Emre Belözoğlu
#Başakşehir
#Fenerbahçe
7 yıl önce