|

Luis Neto yarın İstanbul’da! Luis Neto kimdir?

Fenerbahçe'de transferler devam ediyor. Takımını birçok oyuncuyla güçlendiren sarı lacivertli takım, son olarak da Zenit'te forma giyen Luis Neto ile anlaştı. Peki Luis Neto kimdir?

Yeni Şafak
14:57 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:02 - 28/08/2017 Pazartesi
IHA
Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Neto yarın İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Neto yarın İstanbul'a geliyor

Luis Neto Fenerbahçe'de! Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Zenit’te forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Neto’yla anlaşmaya vardı. Başarılı savunmacı yarın İstanbul’a gelecek. Peki Luis Neto kimdir?


Transfer için görüşmelerine devam eden Fenerbahçe, Zenit’te forma giyen Neto’yla anlaşmaya vardı. Birkaç gün önce aynı kulüpten Giuliano’yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Portekizli savunma oyuncusu konusunda da Rus kulübüyle anlaşmaya vardı. 500 bin Euro karşılığında bu futbolcuyu 1 yıllığına kiralayacak olan Fenerbahçe’nin, sözleşmeye 3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu koyduğu da öğrenildi. Portekizli savunma oyuncusu, sarı-lacivertli ekibe imza atmak için yarın İstanbul’a gelecek.

Luis Neto kimdir?

26 Mayıs 1988 tarihinde Portekiz'in Varzim şehrinde doğan Luis Neto, profesyonel kariyerine 2006 yılında Varzim kulübünde başladı.İlk kez 2013 yılında milli olan Neto, Portekiz formasıyla 11 maça çıktı.

Yetiştiği Varzim kulübünden sonra sırasıyla, Nacional, Siena'da oynayan Portekizli stoper 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle 2013 yılında Zenit'e transfer oldu.

2013 yılından beri Zenit forması giyen Neto, çıktığı 77 maçta 1 gol attı.

Luis Neto, Portekiz Milli takımında da forma giyiyor.

#Luis Neto
#Fenerbahçe
#Transfer
7 yıl önce