|

Macaristan: 3 - Portekiz: 3 maçı özeti ve golleri izle

Macaristan Portekiz maçı özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Euro 2016 mücadelesinde bu akşam F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz karşılaştı. Karşılıklı ataklar ile kıyasıya geçen mücadele 3-3'lük beraberlikle tamamlandı. Bu maçın en son gelişmelerini, geniş özetini ve gollerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar.

Yeni Şafak
21:15 - 22/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:28 - 22/06/2016 Çarşamba
Diğer

Macaristan Portekiz maçı özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Euro 2016 şampiyonasında F Grubu'ndaki son maç oynandı. Bu akşam Macaristan ile Portekiz karşılaştı. Mücadelenin en son gelişmelerini, geniş maç özetini, gollerini, önemli pozisyonlarını ve daha fazlasını haberimizden görebilirsiniz. İşte Macaristan Portekiz maçından son gelişmeler.



mek için tıkla



Euro 2016 F Grubu maçları tamamlandı


Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu 3. ve son maçında Portekiz ile 3 - 3 berabere kalan Macaristan, grup lideri olarak tur atladı. Diğer maçta ise İzlanda, Avusturya'yı son dakikada bulduğu golle 2 - 1 yenerek tur atlayan diğer takım oldu.



Tarihinde ilk kez bir turnuvaya katılan İzlanda, Avrupa Şampiyonası'nda son 16 takım arasında kaldı.



Bu sonuçların ardından Macaristan 5 puanla lider, aynı puanla İzlanda ise 2. sırada yer alarak bir üst tura yükseldiler. En iyi 3.'ler arasında yer alan Portekiz de adını bir üst tura yazdırdı.




DZSUDZSAK'TAN 2, NANİ'DEN 1 GOL


Bursaspor'un Macar futbolcusu Balazs Dzsudzsak, ilk 11'de başladığı mücadelede 2 kez fileleri havalandırdı. Portekiz'de ise Fenerbahçeli Nani, ilk 11'de çıktığı maçta 81 dakika sahada kalıp 1 de gol atarken, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma 61. dakikada maça dahil edildi.


Bu arada karşılaşmayı Macaristan kazansaydı, Türkiye en iyi üçüncüler arasına girerek bir üst tura çıkmayı garantileyecekti.



Son maçların ardından puan durumu şöyle oluştu:


1 - Macaristan 5 puan


2 - İzlanda 5 puan


3 - Portekiz 3 puan


4 - Avusturya 1 puan



İki maçın da istatistikleri şöyle;



MACARİSTAN - PORTEKİZ: 3 - 3

Stadyum: Stade de Lyon


Hakemler: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child


Teknik Direktör: Bernd Storck


MACARİSTAN: Gabor Kiraly, Adam Lang, Mihaly Korhut, Adam Pinter, Richard Guzmics, Roland Juhasz, Akos Elek, Balazs Dzsudzsak, Zoltan Gera (46. dk Barnabas Bese), Gergö Lovrencsics (82. dk Zoltan Stieber), Adam Szalai (70. dk Krisztian Nemeth)


Teknik Direktör: Fernando Santos


PORTEKİZ: Rui Patricio, Pepe, Ricardo Carvalho, Eliseu, Joao Moutinho (46. dk Renato Sanches), Joao Mario, Vieirinha, William Carvalho, Andre Gomes (61. dk Ricardo Quaresma), Nani (81. dk Danilo Pereira), Cristiano Ronaldo


SARI KART: 13. dk Richard Guzmics, 28. dk Roland Juhasz, 34. dk Zoltan Gera, 56. dk Balazs Dzsudzsak (Macaristan)


GOLLER: 19. dk Zoltan Gera, 47 - 55. dk Balazs Dzsudzsak (Macaristan), 42. dk Nani, 50 - 62. dk Cristiano Ronaldo (Portekiz)




----------------------------------------



İZLANDA - AVUSTURYA: 2 - 1

Stadyum: Stade de France


Hakemler: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz


Teknik Direktör: Lars Lagerback


İZLANDA: Hannes Halldorsson, Birkir Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Kari Arnason, Ari Freyr Skulason, Johann Gudmundsson (86. dk Sverrir Ingi Ingason), Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Aron Gunnarsson, Kolbeinn Sigthorsson (80. dk Arnor Ingvi Traustason), Jon Dadi Bödvarsson (71. dk Elmar Bjarnason)


Teknik Direktör: Marcel Koller


AVUSTURYA: Robert Almer, Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Christian Fuchs, Sebastian Prödl (46. dk Alessandro Schöpf), Florian Klein, Stefan Ilsanker (46. dk Marc Janko), David Alaba, Julian Baumgartlinger, Marcel Sabitzer (78. dk Jakob Jantscher), Marko Arnautovic


SARI KART: 36. dk Ari Freyr Skulason, 51. dk Kolbeinn Sigthorsson, 78. dk Kari Arnason, 83. dk Hannes Halldorsson (İzlanda), 70. dk Marc Janko (Avusturya)


GOLLER: 18. dk Jon Dadi Bödvarsson, 90. dk Arnor Ingvi Traustason (İzlanda), 60. dk Alessandro Schöpf (Avusturya)



Macaristan Portekiz maçı özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Euro 2016 mücadelesinde bu akşam F Grubu'nda Macaristan ile Portekiz karşılaştı. Karşılıklı ataklar ile kıyasıya geçen mücadele 3-3'lük beraberlikle tamamlandı. Bu maçın en son gelişmelerini, geniş özetini ve gollerini haberimizden sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar.


#Macaristan
#Portekiz
#Euro 2016
#Maç özeti
#Maç golleri
8 yıl önce