|

Samsunspor Marc Bola ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı: Marc Bola kimdir?

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, Arsenal altyapısından yetişen sol bek oyuncusu Marc Bola ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden kırmızı-beyazlı ekip kadrosuna önemli isimleri katmaya devam ediyor. Okan Kocuk, Slovak stoper Lubomir Satka ve Çadlı forvet Marius Mouandilmadji transfer eden Samsunspor son olarak genç futbolcu Marc Bola’yı transfer etti. Peki Marc Bola kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

11:11 - 10/07/2023 lundi
Güncelleme: 11:14 - 10/07/2023 lundi
Yeni Şafak
Marc Bola kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Marc Bola kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Yılport Samsunspor İngiliz ekibi Arsenal’ın altyapısında yetişen Marc Bola ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlı kulüp transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Marc Bola ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadelerini kullandı. Peki Marc Bola kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar.

MARC BOLA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Marc Bola, İngiliz futbolcudur. 5 Eylül 1997 tarihinde doğan 26 yaşındaki Bola, sol bek pozisyonunda görev yapmaktadır. Profesyonel kariyerine Arsenal altyapısında başlamıştır. Arsenal'de A takıma çıkamadan 2017 yılında Bristol Rovers'a transfer oldu. Burada kiralık olarak Notts County'de de forma giydi.

2018 yılında Blackpool'a transfer e son olarak da Middlesbrough formalarını giymişti. Kariyerinde 211 maça çıkan Bola, geçen yıl İngiltere Championship’te 9 maça ilk 11’de çıkmıştı. Marc Bola, hızı, atak yapabilme yeteneği ve defansif katkısıyla tanınan bir futbolcudur.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kırmızı-beyazlı kulüp transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Marc Bola ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadelerini kullandı.




#Samsunspor
#Marc Bola
#Spor Toto Süper Lig
il y a 10 mois