|

Medipol Başakşehir Çaykur Rizespor maç özeti izlemek için tıkla

Medipol Başakşehir Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir evinde Rizespor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı goller ile 1-1'lik skor ile tamamlandı. Maçın ilerleyen dakikalarından önemli dakikaları, geniş maç özetini, golleri ve maç sonu açıklamalarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:11 - 21/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 21:01 - 21/11/2016 Pazartesi
AA
Medipol Başakşehir Çaykur Rizespor maç özeti

ni ve gollerini izlemek isteyenler haberimizden faydalanabilirler. Süper Lig'de 11. hafta bu akşam yapılan maçlarla tamamlandı. Başakşehir liderlik yarışında Rizespor'u evinde ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik skor ile tamamlandı. Maçın sonucunu, geniş özetini, gollerini ve maçtan tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.



mek için tıkla



Medipol Başakşehir - Çaykur Rizespor: 2 - 1


Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor'u son dakikada bulduğu golle 2 - 1 mağlup etti.


Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Emre Belözoğlu ve 90. dakikada (k.k.) Marwane Saadane kaydetti. Çaykur Rizespor'un tek golü ise 12. dakikada Jakob Jantscher'den geldi.


Medipol Başakşehir bu galibiyetle puanını 29'a çıkararak, yakın takipçisi Beşiktaş'ın 2 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu. Çaykur Rizespor ise 10 puanda kaldı.





Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor arasında yapılan maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.



5. dakikada Medipol Başakşehir gole çok yaklaştı. Petrucci'nin hatalı geri pasında Mossoro topu kaptı. Ceza sahası içinde Çaykur Rizespor kalecisi Diallo ile karşı karşıya kalan Brezilyalı oyuncu, penaltı noktası üzerinden uygun pozisyonda şutunu attı. Kaleci Diallo, topu kornere çelmeyi başardı.



12. dakikada Çaykur Rizespor golü buldu. Hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında Ahmet İlhan, Janster'e pasını verdi. Janster, kaleye yaklaşık 26 metreden çok sert bir şut çıkardı, top kaleci Volkan Babacan'ın solundan ağlarla buluştu. 0-1.



16. dakikada Medipol Başakşehir kaleyi cepheden gören bir noktadan, yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kazandı. Visca'nın kullandığı frikikte, baraja çarpan top direğin dibinden kornere çıktı.



19. dakikada gelişen Medipol Başakşehir atağında Cengiz Ünder'in pasında, ceza yayı üzerinde topla buluşan Emre Belözoğlu, sol ayağıyla çok sert vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.





21. dakikada Edin Visca, Mossoro'nun pasıyla ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı ve altıpasa girmeden sağ çaprazdan yerden şutunu attı. Kaleci Diallo ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.



32. dakikada hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında Janster'in pasıyla Oğulcan Çağlayan topla buluştu ve rakip ceza sahasına girmeden sert vurdu. Kaleci Volkan Babacan, köşeye giden topu kornere gönderdi.



35. dakikada Medipol Başakşehir beraberlik golünü attı. Mehmet Batdal'a yapılan faul sonrasında turuncu-lacivertliler Çaykur Rizespor ceza yayının önünden serbest vuruş kazandı. Frikiği kullanan Emre Belözoğlu, şık bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi. 1-1.



44. dakikada Uğur Uçar'ın sol kanattan yaptığı ortada savunma topa müdahale edemedi. Genç oyuncu Cengiz Ünder ceza sahası içinde yakın mesafeden kaleci ile karşı karşıya kaldı. Cengiz'in şutunda, kaleci Diallo'nun da müdahale ettiği top kaleye giderken, son anda çizgi üzerinden savunma topu uzaklaştırdı.



Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.



Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim



Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Samet Çavuş



Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Cengiz Ünder, Mehmet Batdal



Çaykur Rizespor: Diallo, Orhan Ovacıklı, Yakoubi, Robin Yalçın, Dhurgham İsmail, Petrucci, Saadane, Ahmet İlhan Özek, Janster, Oğulcan Çağlayan, Kweuke



Goller: Dk. 12 Janster (Çaykur Rizespor), Dk. 35 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)



Sarı kart: Dk. 38 Janster (Çaykur Rizespor)



#Çaykur Rizespor
#Medipol Başakşehir
#Spor Toto Süper Lig
#Maç özeti
#Maç golleri
7 yıl önce