|

İnter Miami, Messi'yi transfer etti: İşte Lionel Messi'nin yeni adresi

MLS ekiplerinden David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Lionel Messi'yi transfer ettiğini duyurdu. 36 yaşındaki Messi, kariyeri boyunca çıktığı 875 maçta 710 gol 339 asist kaydetti. Peki Inter Miami oyuncu kadrosunda kim var? İşte transferin detaylar.

09:21 - 16/07/2023 Pazar
Güncelleme: 09:31 - 16/07/2023 Pazar
Yeni Şafak
Inter Miami, Messi'yi transfer ettiğini duyurdu.
Inter Miami, Messi'yi transfer ettiğini duyurdu.

Messi'nin Paris Saint-Germain'den ayrılacağı kesinleşti. PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını duyurdu. Yaşanan gelişmelerin ardından futbolseverler "Messi hangi takıma gidecek, nereye transfer oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Messi'nin yeni adresi için konuşulan takımlar.

Messi hangi takıma transfer oldu?

Inter Miami
'nin başkanı Jorge Mas, "
Messi
, ABD'de yıllık 50-60 milyon dolar kazanacak. Onu ikna edebilmek için 3 yıldır uğraşıyorum." diye konuştu. Kulübün diğer ortaklarından David Beckham'ın Messi ile sadece futbol konuştuğunu söyleyen Mas, "Messi'nin üzerinde baskı hissetmesini istemedim. Bütün Dünya Kupası'nı onu ve Arjantin'i izleyerek geçirdim ve yeni sponsorluk anlaşmamız bu transferde büyük rol oynadı." dedi. 36 yaşındaki Messi, kariyeri boyunca çıktığı 875 maçta 710 gol 339 asist kaydetti.

Inter Miami takımı ne zaman kuruldu, oyuncu kadrosunda kim var?

Club Internacional de Fútbol Miami, İngilizce olarak Inter Miami CF veya sadece Inter Miami olarak bilinen, Miami metropol bölgesinde bulunan bir Amerikan profesyonel futbol kulübüdür. Takım, 2020 sezonunda eski Lockhart Stadyumu'nun bulunduğu Inter Miami CF Stadyumu'nda, Major League Soccer'da (MLS) oynamaya başladı. Inter Miami'nin ilk MLS maçı 1 Mart 2020'de Los Angeles FC'ye deplasmanda oynandı ve 1-0 mağlubiyetle sonuçlandı.

#Messi
#Messi yeni takımı
#transfer haberleri
10 ay önce