|

Cristiano Ronaldo'nun koronavirüs testi pozitif çıktı kadrodan çıkarıldı

Portekiz Futbol Federasyonu, yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun İsveç ile oynayacağı maç öncesinde yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinaya alındığını açıkladı.

17:10 - 13/10/2020 Salı
Güncelleme: 18:51 - 13/10/2020 Salı
Yeni Şafak
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ile son olarak Fransa'ya karşı mücadele etmişti.
Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı ile son olarak Fransa'ya karşı mücadele etmişti.

Portekiz Futbol Federasyonu, futbol kamuoyunu şoke eden bir açıklama yaptı.

Portekiz'in İsveç ile oynayacağı maç öncesinde yapılan koronavirüs testinin sonuçları belli oldu. Federasyonun yaptığı açıklamaya göre Portekiz'in dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun test sonucu pozitif çıktı ve oyuncu karantinaya alındı.


Ronaldo ile ilgili yapılan açıklamada Portekizli yıldızın test sonucunun şüpheli olmasından ötürü ikinci bir test yapıldığı ve bu testin sonucunun beklendiği aktarıldı.

Uzun süre adasında kalmıştı
  • 35 yaşındaki futbolcu, pandemi sürecinin henüz başlarında liglere ara verildiği süreçte Portekiz’de sahibi olduğu adada ailesiyle birlikte dış dünyadan izole bir hayat sürerek korona virüsten korunmuştu.
Fransız futbolcular alarmda
  • Portekiz, Uluslar Ligi’nde 11 Ekim Pazar günü Fransa ile karşı karşıya gelmiş ve müsabaka golsüz sonuçlanmıştı. Mbappe, Kimpembe, Pogba, Lucaz Hernandez gibi futbolcular da maç esnasında Ronaldo’yla yan yana geldiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şimdi Cristiano Ronaldo’nun testinin pozitif sonuçlanmasının ardından Fransa Futbol Federasyonu’nun nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

#​Cristiano Ronaldo
#Portekiz
4 yıl önce