|

Monaco Fenerbahçe maçı canlı skoru- Monaco Fener izle maç kaç kaç?

Monaco Fenerbahçe maçı canlı skor bilgilerini ve izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Monaco ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında Fransız temsilcisi 1-0'lık skor ile öne geçmeyi başardı. Maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibini buradan yapabilirsiniz. İşte Monaco Fenerbahçe maçından bilgiler.

Yeni Şafak
22:07 - 3/08/2016 الأربعاء
Diğer
Monaco Fenerbahçe maçı

canlı skor takibi ve izleme ekranı ile karşınızdayız. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe rövanş maçında Monaco ile karşılaşıyor. Bu önemli mücadelenin 3. dakikasında Monaco 1-0'lık skoru yakalamayı başardı. Monaco Fenerbahçe maçının önemli dakikalarını, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



Monaco Fenerbahçe maçı canlı skor


Monaco: 1 - Fenerbahçe: 0 (Devam ediyor)


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco ile Fenerbahçe arasında yapılacak rövanş maçının hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: II. Louis



Hakemler: Artur Dias, Rui Tavares, Bruno Rodrigues (Portekiz)



Monaco: Subasic, Fabinho, Jemerson, Sidibe, Mendy, Raggi, Dirar, Bakayoko, Lemar, Falcao, Germain



Fenerbahçe: Ertuğrul Taşkıran, Kjaer, Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Salih Uçan, Fernandao, Emenike






Fenerbahçe tur peşinde


Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da 2-1 mağlup ettiği Fransız ekibi Monaco ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler bu turu geçmesi halinde gruplara kalabilmek için son eleme turu olan play-off'lara kalacak.


Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek. Dias'ın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues, dördüncü hakemlik görevini ise Tiago Bruno Lopes Martins yapacak.


TUR İÇİN BERABERLİK YETİYOR

İlk maçı Emmanuel Emenike'nin 2 golüyle 2 - 1 kazanan Sarı-lacivertlilere tur için her türlü beraberlik yetiyor.


MUHTEMEL RAKİPLER

Fenerbahçe, Monaco'yu elemesi halinde Play-Off turu kura çekiminde seri başı olamayacak. Temsilcimizin kesinleşen muhtemel rakipleri ise Manchester City, Porto ve Villarreal.


3. ön eleme turunda Young Boys'la eşleşen Shakhtar Donetsk ve PAOK'la eşleşen Ajax da turu geçmesi halinde seri başı olarak Play-Off kura çekimine katılacak ve Sarı-Lacivertlilerin diğer muhtemel rakipleri olacak.


VAN PERSİE RÖVANŞTA YOK

Bu arada sakatlığı devam eden Hollandalı futbolcu Robin van Persie, Monaco maçında oynayamayacak. Sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen yıldız futbolcu, ikinci karşılaşmaya da yetişemiyor.


MONACO'DA KALE GENÇ ELDİVENE EMANET

İstanbul'da oynanan ilk maçta sakatlanan Morgan De Sanctis, Fransa'da oynanacak maçta sahada olamayacak. Sakatlığı bulunan diğer kaleci Danijel Subasic'in de durumu belirsizliğini korurken, 1998 doğumlu 18 yaşındaki üçüncü kaleci Loic Badiashile'in yarınki maçta forma giyebileceği ifade edildi.



Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselen 5 takım belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarından 5'i bu gece oynandı.


Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için son eleme turu olan play-off'lara yükselen 5 takım, bu gece oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarının ardından belli oldu. Viktoria Plzen, APOEL Nicosia, Dinamo Zagreb, Ludogorets Razgrad ve Dundalk, rakiplerini eleyerek play-off turuna yükseldi.


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın 10 karşılaşma oynanacak. Türkiye'yi temsil eden ekiplerden Fenerbahçe, sahasında 2-1 mağlup ettiği Monaco ile deplasmanda karşılaşacak.


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:


Karabağ (Azerbaycan) - Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti) (İlk maç: 0-0) : 1-1


APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) - Rosenborg (Norveç) (İlk maç: 1-2) : 3-0


Dinamo Tiflis (Gürcistan) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) (İlk maç: 0-2) : 0-1


Kızılyıldız (Sırbistan) - Ludogorets (Bulgaristan) (İlk maç: 2-2) : 2-4


Dundalk (İrlanda) - BATE Borisov (Belarus) (İlk maç: 0-1) : 3-



Monaco Fenerbahçe maçı canlı skor bilgilerini ve izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Monaco ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında Fransız temsilcisi 1-0'lık skor ile öne geçmeyi başardı. Maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibini buradan yapabilirsiniz. İşte Monaco Fenerbahçe maçından bilgiler.


#Monaco
#Fenerbahçe
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Canlı skor
#maç kaç kaç
٪d سنوات قبل