|

Toprak Razgatlıoğlu: "Bu şampiyonluk babam için gelsin"

Dünya Superbike Şampiyonası'nı (WorldSBK) kazanan ilk Türk motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, dünya şampiyonluğunu 2017'de hayatını kaybeden babası 'Tek teker Arif' olarak tanınan Arif Razgatlıoğlu'na armağan etti.

10:02 - 21/11/2021 Pazar
Güncelleme: 10:11 - 21/11/2021 Pazar
AA
Razgatlıoğlu, bu kategoride şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçti.
Razgatlıoğlu, bu kategoride şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçti.

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ilk yarış sonrası şampiyonluğu garantiledikten sonra duygusal anlar yaşadı. Toprak Razgatlıoğlu'nu ilk tebrik edenler Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Milli motosikletçi Can Öncü oldu.

Ay-yıldızlı sporcu Toprak yarış sonrası "Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu'na ve aileme çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz takımıma teşekkür ediyorum, inanılmaz büyük bir iş çıkardılar" dedi.

"Babamın beni izlediğini biliyorum"

Ay-yıldızlı sporcu Toprak, sezon boyunca zaman zaman hata yaptıklarını da ifade ederek, "Sezon içinde kazalar yaptık, yarış tamamlayamadık ama şu anda buradayız. Babam için gelsin bu dünya şampiyonluğu. O burada değil hayatını kaybetti ama beni izlediğini biliyorum, bunu hissediyorum. Çok mutluyum inanılmaz bir gün, dünya şampiyonu olduk, herkese çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

#Toprak Razgatlıoğlu
#Tek teker Arif
#Ali Razgatlıoğlu
2 yıl önce
default-profile-img