|

Samsunspor Portekizli Nanu ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor Portekiz’in Porto takımında forma giyen Nanu ile anlaştı. Tam adıyla João Mário Pereira da Silva, bu sezon ilk 11'de 1 maça çıktı ve 1 asist kaydetti. Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsunspor’un bu hafta sonuna kadar en az iki futbolcuyla daha sözleşme imzalamaları bekleniyor. Peki Nanu kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar.

14:16 - 5/07/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Nanu kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Nanu kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım katıldığı bir televizyon programında transfere dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, dış transferde Portekiz’den Nanu ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Peki Nanu kimdir? İşte sorunun cevabı.

NANU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

FC Porto takımında Defans mevkinde forma giyen Nanu, 17 Mayıs 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 177 cm boyunda ve 67 kilo olan Nanu, Sağ/Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 1 maça çıkan Nanu, 1 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Nanu, bu sezon 1 asist ile sezonu tamamladı.

Nanu, 2019 yılında Portekiz'in Marítimo takımından Portekiz'in önemli kulüplerinden FC Porto'ya transfer oldu. Sağ bek mevkiinde oynamaktadır. FC Porto forması altında başarılı bir performans sergilemiş ve takımının önemli bir oyuncusu haline gelmiştir.

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM DUYURDU

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım katıldığı bir televizyon programında transfere dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, dış transferde Portekiz’den Nanu ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Başkan Yıldırım, bu hafta sonuna kadar en iki veya dört futbolcu ile daha anlaşma imzalanacağını söyledi. Yıldırım, imza atan futbolcuların Erzurum kampına dahil olacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Yıldırım, 20 yaşında gelecek vadeden bir futbolcuya teklif yaptıklarını, futbolcunun yanıtını beklediklerini, Dia Saba ve Schindler transferlerinden ekonomik konularda anlaşma sağlanamadığı için vazgeçtiklerini ifade etti.




#Nanu
#Porto
#Portekiz
#Samsunspor
#Yüksel Yıldırım
10 ay önce