|

Nedir bu Pokemon GO? Nasıl oynanır? Karşınızda Pokemon GO!

Pokemon GO nedir ve nasıl oynanır? Uzun zamandır gündemde olan oyun nihayet tanıtıldı. Bir zamanların efsane çizgi filmleri arasında yer alan ve karakteriyle herkes tarafından sevilen Pokemon’un Android ve iOS uygulaması çıkıyor. Adı gündeme geldiğinden beri Pokemon GO merakla bekleniyordu. Peki Pokemon GO nedir ve nasıl oynanır?

Yeni Şafak
12:35 - 7/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:37 - 7/07/2016 Perşembe
Diğer

Pokemon GO son zamanların en trendleri arasında. Tanıtımı yapılacağının açıklanmasıyla birlikte merakla bekleniyordu. Beklenen oldu ve Pokemon GO nihayet tanıtıldı. Kullanıcılar ise bu oyunun nasıl oynanacağını merak ediyor. Özellikle çizgi filmde yer alan karakterlerin olup olmayacağını, aynı zamanda Türkiye'de de indirilip indirilmeyeceğini merak ediyordu. İşte karşınızda Pokemon GO!



Bir zamanların çizgi film efsanesi olan Pokemon GO tanıtıldı ancak Türkiye'deki kullanıcılar henüz yükleyemiyor. Oyunun yapımcısından yapılan açıklamada Pokemon GO şu anda Avusturalya ve Yeni Zelanda üzerinden indiriliyor.



Aynı zamanda Pokemon GO, APK olarak da indiriliyor ancak şu an için bunu tavsiye etmiyoruz. Teknolojinin geliştiği şu günlerde bazı kötü niyetliler uygulamaların içerisinde virüsler yerleştirerek bilgilerinizi ele geçirebiliyor.



Tavsiyemiz, oyunu Google Play ve iTunes üzerinde yerini aldıktan sonra indirmenizdir.



Karakterler hakkında hemen bir fotoğraf ekleyelim ve oyunun kalitesini görelim;






Pokemon Go nasıl bir oyun?


Evrimsiz bir pokemon go düşünemeyiz tabiki. Pek çok yığınla gelen bilginin arasında evrim hakkında da kulağımıza bir kaç fısıldamalar geldi. Oyun beta sürecinde olduğu için eksiklikler ya da şu an bahsedilmeyen pek çok yenilik kararlı sürümde gelecektir diye hatırlatma fayda var. Pek çok oyuncunun beklentisinin epey üzerinde olan Pokémon GO resmi olarak yayınlanan görselleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Oyun beklentinin üstünde, görseller çok güzel olarak yorumlanıyor çünkü açıkçası günümüz teknolojisi ile kamerayı kullanarak pokemon yakalayabileceğine kimse stabil çalışma açısından olanak vermiyordu. Fakat yayınlanan görseller insanları şaşırttı ve çoğu insanın hoşuna gitti üzerine bunlar sadece Beta sürecinde oldu yani herkes düşünüyor ki betada böyleyse kim bilir tam sürümde neler olur.. Bir şok edici resim evrim köşesinden geldi aşağıda sıra ile evrimin nasıl olacağına dair görsellerimiz bulunuyor. Evolution Shard'lar resimde görüldüğü üzere pokemonları evrimleştirmede kullanacağımız bir bölüm.



Pokemon GO nedir ve nasıl oynanır? Uzun zamandır gündemde olan oyun nihayet tanıtıldı. Bir zamanların efsane çizgi filmleri arasında yer alan ve karakteriyle herkes tarafından sevilen Pokemon'un Android ve iOS uygulaması çıkıyor. Adı gündeme geldiğinden beri Pokemon GO merakla bekleniyordu. Peki Pokemon GO nedir ve nasıl oynanır?


#Pokemon Go
#Nedir
#Nasıl oynanır
8 yıl önce