|

Oleksandr Karavaev Fenerbahçe’de! Oleksandr Karavaev kimdir?

Transfer haberleri: Oleksandr Karavaev Fenerbahçe’ye transfer oluyor. Ligin ikinci yarısına daha sağlam bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu Ukrayna’da buldu. Zorya Luhansk’ta kiralık olarak oynayan Oleksandr Karavaev, sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de forma terletecek. Peki Oleksandr Karavaev kimdir?

Yeni Şafak
15:58 - 31/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:21 - 31/12/2016 Cumartesi
Diğer
Oleksandr Karavaev kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi: Oleksandr Karavaev
Oleksandr Karavaev kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi: Oleksandr Karavaev

Oleksandr Karavaev kimdir? Fenerbahçe'den ilk transfer geldi. Fenerbahçe, Ukrayna'da forma giyen Oleksandr Karavaev ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Oleksandr Karavaev'i 100 bin EURO bedel ile sezon sonuna kadar kiraladı. İşte transfer haberleri.



Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi grup aşamasında rakibi olan Zorya Luhansk'ta kiralık olarak oynayan Oleksandr Karavaev sezon sonuna kadar sarı lacivertli formayı giyecek.



Transferi Shaktar Donetskli yetkililer teyid etti. Tüm hakları Shakhtar'da olan Karavaev için yazışmalar tamamlandı. Buna göre Fenerbahçe, oyuncuyu sezon sonuna kadar 100 bin Euro bedelle kiraladı. Karavaev, 6 ay için Fenerbahçe'den 500 bin Euro kazanacak.



Transferi Advocaat istedi


Orta sahada sağ tarafta oynayan 24 yaşıdaki oyuncuyu, teknik direktör Dick Advocaat özellikle istedi. Transferden sorumlu yetkililer de Shaktar Donetsk'le bağlantıya geçerek bu transferi bitirdi.



Shakhtar Donetsk, oyuncudan gelecek sezon yararlanmak istediği için satın alma opsiyonu vermedi. Oleksandr Karavaev gerektiğinde orta sahada sol tarafta da oynayabiliyor.



Oleksandr Karavayev kimdir?


Doğum tarihi/Yaş: 2 Haz 1992 (24)


Doğduğu il: Kherson


Uyruğu: Ukrayna


Boyu: 1,73 m


Mevki: Orta saha - Orta saha sağ


Güncel piyasa değeri: 2.5 milyon Euro



Resmi açıklama da geliyor










#Oleksandr Karavaev
#Fenerbahçe
#Transfer
7 yıl önce