|

Online çiçek siparişi verebileceğiniz en iyi üç site

Sevgilinizin, öğretmeninizin, annenizin ya da diğer sevdiklerinizin yüzüne küçük ama anlamlı bir tebessüm kondurmak için ziyaret edebileceğiniz en güvenilir üç adrese hızlı bir bakış attık.

Yeni Şafak ve
12:19 - 8/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:32 - 8/09/2016 Perşembe
Diğer

İnsanları mutlu etmenin birçok yolu vardır. Çiçekler ise, yüzyıllardır bunun en garanti yollarından bir tanesi olmuştur. Eğer bunun farkındaysanız ve sevdiklerinizi bir çiçek, buket ya da aranjman ile sevindirmek istiyorsanız, aşağıdaki üç site, en büyük yardımcınız olacak:



Çiçek Sepeti



Yıllardır sayısız kişiye yapılan tatlı sürprizlerde önemli bir rol oynamış olan Çiçek Sepeti, online çiçek siparişi söz konusu olduğunda haklı bir üne sahip. 350'den fazla çiçekçi ile ortak çalışan platform, her durum için uygun çiçek ve aranjmanlara ek olarak yiyecek sepetleri ve özel hediyeler yollamak için de uygun.



Neden Çiçek Sepeti?


üÇiçek ve hediye kategorilerinde oldukça büyük bir ürün çeşitliliği



üButik çiçekçiler ile işbirliği



üMobil uygulama ile ekstra kolaylık




Cicek.com



Cicek.com; geniş bir yelpazeye yayılan ürünleri ve indirim fırsatları ile sevdiklerine çiçek yollamak isteyen herkesin en azından bir defa uğraması gereken bir site. Sadece çiçeğe yoğunlaşan Cicek.com'da, aradığınız çiçeği bulmanız uzun sürmeyecek.



Neden Cicek.com?


üAranan ürünü kolaylıkla bulmaya yardımcı, basit tasarım



üGönderim amacına göre ürün tavsiyeleri



üGeniş fiyat aralığı





444Çiçek



Yakınlarınıza ve sevdiklerinize birbirinden güzel çiçek ve buketler yollamanın yanı sıra, onları kişiselleştirilmiş hediyeler ve leziz yiyecek sepetleri ile de şımartmanıza imkân tanıyan 444Çicek, son yıllardaki popülaritesini kesinlikle hak eden bir site. Kullanıcılara, özel gün ve durumlar için çiçek önerileri ve çok sayıda fırsat sunan 444Çiçek, online çiçek alışverişi yapmayı düşünüyorsanız göz ardı edemeyeceğiniz bir platform.



Neden 444Cicek?


üAvantajlı kampanyalar



üHızlı & güvenli alışveriş



üSipariş takip imkânı



Eğer İnternet üzerinden

siparişi verecek olursanız, bu siteler ihtiyacınızı fazlası ile karşılayacaktır. Denemek isterseniz, hiç vakit kaybetmeden 444Çiçek ile başlayabilirsiniz:







#çiçek
#hediye
#online alışveriş
8 yıl önce