|

Osmanlıspor: 5 - Zimbru: 0 maç özeti ve golleri izle

Osmanlıspor Zimbru maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Moldova temsilcisi Zimbru ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0'lık Osmanlıspor üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın en son gelişmelerini geniş maç özetini, gollerini ve önemli dakikaları maç bitiminde haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
21:59 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 22:53 - 21/07/2016 Perşembe
Diğer

Osmanlıspor Zimbru maçı özeti ve golleri izleme sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçının geniş özetini, gollerini, maç sonu açıklamaları ve mücadeleden önemli anları haberimizden görebilirsiniz. Osmanlıspor Zimbru maçının tüm detaylarını buradan görebilirsiniz.



Osmanlıspor, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zimbru'yu rövanşta 5 - 0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. tura yükseldi.


Osmanlıspor Zimbru maçı özeti ve golleri yükleniyor...



Maçtan dakikalar


15. dakikada gelişen Osmanlıspor atağında Delarge'nin ceza alanına yaptığı ortada defanstan seken top Umar'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleye giden topu rakip takım oyuncusu eliyle engelleyince hakem penaltı noktasını gösterdi. 16. dakikada penaltı atışını gole çeviren Umar takımını 1-0 öne geçirdi.



25. dakikada Engin Bekdemir'in sağ taraftan altıpas içine yaptığı ortada Umar topu ağlara gönderdi: 2-0



34. dakikada Engin Bekdemir sağ kanattan getirdiği topu ön direkteki Webo'ya aktarmak istedi ancak kaleci Rusu yatarak tehlikeyi önledi.



45. dakikada rakip takım sahasından çıkmaya çalışırken, kaptığı topla ceza yayı önüne gelen Ndiaye'nin vuruşunda, kaleci Rusu meşin yuvarlağa sahip oldu.



Karşılaşmanın ilk yarısı Osmanlıspor'un 2-0 üstünlüğünde sona erdi.



Stat: Osmanlı



Hakemler: Mitja Zganec, Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic (Slovenya)



Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Musa Çağıran (Dk. 13 Engin Bekdemir-Dk. 38 Erdal Kılıçaslan), Umar, Ndiaye, Delarge, Webo



Zimbru: Rusu, Jardan, Luan, Feliciano, Moreira, Zagaevschii, Ercik, Bruno, Lima, Fortes, Damaşcan



Goller: Dk. 16 (Penaltıdan) ve Dk. 25 Umar (Osmanlıspor)



Sarı kartlar: Dk. 24 Erick, Dk. 27 Luan (Zimbru)



Maçtan notlar


UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanşında Osmanlıspor ile Zimbru arasında yapılan mücadele öncesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu.



Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşma öncesi iki takımın oyuncuları ve hakemler saha ortasında omuz omuza vererek 1 dakikalık saygı duruşu yaptı.



Saygı duruşu sırasında tribünlerde Türk bayrakları açıldı. Karşılaşmanın başlamasıyla taraftarlar "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde tezahürat yaptı.



Maraton tribününde "Milli irade yenilmez" ve "Büyük işleri yalnızca, büyük milletler yapar" şeklinde ifadelerin bulunduğu pankartlar yer aldı.



- Osmanlıspor'un sahasındaki ilk Avrupa sınavı


Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Moldova temsilcisi Zimbru ile yaptığı karşılaşma ile tarihinde ilk kez sahasında Avrupa kupası maçı oynadı.



Osmanlı Stadı, bu müsabakayla tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına ev sahipliği yaptı.



- Osmanlıspor'da 2, Zimbru'da tek değişiklik


Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Moldova'daki ilk maça göre kadroda 2 oyuncu değişikliğine gitti.



Akçay, ilk karşılaşmada orta sahada görev verdiği Lawal'ın yerine cezası sona eren Musa Çağıran'ı, sol bekte de Muhammed Bayır'ın yerine Tiago Pinto'yu görevlendirdi.



Zimbru Teknik Direktörü Flavius Stoican ise takımında 1 değişiklik yaptı. Stoican, ilk maçta forma verdiği Emerson'un yerine ilk 11'de De Barros'a şans tanıdı.



Osmanlıspor Zimbru maçı özeti ve golleri izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Moldova temsilcisi Zimbru ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0'lık Osmanlıspor üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın en son gelişmelerini geniş maç özetini, gollerini ve önemli dakikaları maç bitiminde haberimizden görebilirsiniz.


#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Zimbru
#Maç özeti
#maç golleri
8 yıl önce