|

Osmanlıspor-Villarreal maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Osmanlıspor Villareal maçı hangi kanalda ve saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz İspanyol ekibi Villarreal'i konuk edecek. Bu önemli mücadalenin hangi kanalda yayınlanacağını ve maçın saat kaçta olduğunu merak edenler haberimizden tüm bu soruların yanıtını öğrenebilirler. Osmanlıspor Villarreal maçından son gelişmeler haberimizde.

Yeni Şafak
17:52 - 18/10/2016 Salı
Güncelleme: 14:59 - 18/10/2016 Salı
DHA
Osmanlıspor Villarreal maçı hangi kanalda

yayınlanacak ve maç saat kaçta başlayacak? İşte bu sorunun yanıtını sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi L Grubunda yer alan temsilcimiz Osmanlıspor 20 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da İspanya'nın Villarreal takımı ile karşılaşacak. Bu mücadele naklen TRT kanalında olacak. İşte maç öncesi gelişmeler.



UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor'un, İspanya'nın Villarreal takımı ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.



Osmanlı Stadı'nda 20 Ekim Perşembe günü oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İsrail Futbol Federasyonu'ndan Liran Liany yönetecek. Müsabakada Liany'in yardımcılıklarını Dvir Shimon ve David Elias Biton yaparken, Menashe Masiah ve Eitan Shmuelevitz ilave yardımcı hakem, Oren Borneshtain ise dördüncü hakem olarak görev alacak.



Osmanlıspor'da son hazırlıklar


Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda, 20 Ekim Perşembe günü İspanyol ekibi Villarreal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.



Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Engin Bekdemir katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan kaleci Zydrunas Karcemarskas fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Bursaspor maçında ayağına darbe alan Musa Çağıran ise tedbir amaçlı dinlendirildi.



Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas ve sprint çalışması yapan mor-sarılıların idmanı, şut çalışmasıyla tamamladı.



Ligdeki Bursaspor maçında 90 dakika forma giyen Mehmet Güven, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Vaclav Prochazka, Badou Ndiaye, Aminu Umar, Adrien Regattin ve Cheick Diabate tam sahada hafif koşu yapmakla yetindi.



Osmanlıspor, hazırlıklarını yarın saat 16.00'da basın kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.





#Osmanlıspor
#Villarreal
#UEFA Avrupa Ligi
#Maç hangi kanalda
#Maç saat kaçta
8 yıl önce