|

Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Östersunds Galatasaray canlı

Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda İsveç'in Östersunds takımıyla karşılaşacak. Jämtkraft Arena'da oynanacak maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu haberimizden görebilirsiniz. İşte maç öncesindeki son gelişmeler.

Yeni Şafak
20:04 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:10 - 13/07/2017 Perşembe
IHA
Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Ligi 2. ön eleme turu
Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Avrupa Ligi 2. ön eleme turu

Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Futbolda heyecan başlıyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda İsveç ekibi Östersunds ile karşılaşacak. Avrupa Ligi'ne galibiyet ile başlamak isteyen Galatasaray'da son hazırlıklar yapılıyor. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta başlayacağını merak eden taraftarlar haberimizden tüm detayları görebilirler.

Östersunds Galatasaray maçı hangi kanalda?
Östersund kentindeki Jamtkraft Arena'da TSİ 20.00'de başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Juan Martinez Munuera yönetecek. Sezonun ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi'nde çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, deplasmandan galibiyetle dönüp, 20 Temmuz Perşembe günü İstanbul'da Östersunds ile oynanacak rövanş öncesi avantaj yakalamayı hedefliyor.

Zemin suni çim
Galatasaray, Östersunds deplasmanında suni çim zeminde mücadele verecek. Müsabakanın oynanacağı Jamtkraft Arena'nın zemininin suni çim olması nedeniyle sarı-kırmızılı oyuncular, bu şartlara uygun kramponlarla sahada yer alacak. Galatasaray, son olarak 2014-2015 sezonu Şampiyonlar Ligi grubunda Kazakistan'ın Astana ekibiyle, Astana Arena'nın suni çim zemininde maça çıkmış ve müsabaka 2-2 sonuçlanmıştı.
Eren ve Belhanda'nın oynama şansı düşük
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan iki oyuncunun Östersunds karşısına forma giyme ihtimali düşük. Slovakya kampı sırasında Macaristan ekibi Györ ile oynanan hazırlık maçında sakatlık yaşayan ve tedavileri süren
Eren Derdiyok
ile yeni transfer Younes Belhanda, bir süredir takımla çalışmalara katılamıyor.

Bu iki oyuncunun tedavilerinin yoğun bir şekilde devam ettiği ve maç saatine kadar son durumlarının kontrol edileceği duyuruldu

ÖSTERSUNDS - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

ÖSTERSUNDS FK:Aly Keita- Tom Pettersson, Sotirios Papagiannopoulos, Gabriel Somi, Mensiro, - Ronald Mukiibi, Jamie Hopcutt,Curtis Edwards, Fouad Bachirou, Brwa Nouri, - Alhaji Gero

GALATASARAY:Muslera-Linnes, Maicon, Ahmet Çalık, Carole-Tolga, Donk,-Yasin, Rodrigues,
Belhanda
(Sinan Gümüş), Gomis, (Eren)
UEFA
Avrupa Ligi
2. ön eleme turu ilk maçında Perşembe günü İsveç ekibi Östersunds ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, yeniden Avrupa kupalarına dönmenin heyecanını yaşayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uyumsuzluk gerekçesiyle 1 yıl men cezası alması sonucunda geride kalan sezon Avrupa kupalarına katılamazken, Östersunds maçıyla hasretini sonlandıracak.Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı ve en tecrübeli takımı olan Galatasaray, bu kulvarda yeniden boy gösterecek.

Avrupa'da 504 gün sonra maça çıkacak
Sarı-kırmızılı ekip, 504 gün sonra bir Avrupa kupası maçı oynayacak. UEFA organizasyonlarındaki son maçını, İtalyan ekibi Lazio'ya karşı 25 Şubat 2016'da UEFA
Avrupa Ligi
son 32 turunda oynayan Galatasaray, aradan geçen 504 günün ardından tekrar Avrupa kupalarında bir karşılaşmaya çıkacak.
Avrupa kupalarında 268. maç

Galatasaray, İsveç ekibi Östersunds önünde Avrupa kupaları tarihindeki 268. karşılaşmasını oynayacak. Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 161, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 73, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere toplam 267 maçı geride bıraktı. Söz konusu müsabakalarda 98 galibiyet ve 99 yenilgi alan, sarı-kırmızılılar, 70 karşılaşmada eşitliği bozamazken, rakip filelere gönderdiği 368 gole karşılık kalesinde 397 gol gördü.

Östersunds Başkanı iddialı

Maça ilişkin konuşan Östersunds Başkanı Daniel Kindberg "Heyecan verici bir karsılaşma olacak. Bizde heyecanlıyız..Maç saatini bekliyoruz. Avrupa Kupası'nda ilk kez oynayacağız bu yüzden heyecanımız bir kat daha artıyor. Galatasaray'ı ve futbolcuları çok yakından biliyor ve izliyoruz. 2 maçtan oluşan bir maç ama kazanacağız" dedi.

Igor Tudor: “Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık”

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Östersunds ile zor maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibin maç kasetlerini ve oyuncuları seyrettik. Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Tudor, Wesley Sneijder için ise, “Şu an kulüp ile oyuncu görüşme halinde. İki taraf için de en doğru karar alınacaktır” değerlendirmesini yaptı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, yarın deplasmanda TSİ 20.00’de İsveç ekibi, Östersunds ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Igor Tudor, basın toplantısı düzenledi. Yarın zor bir maç olacağını belirten Tudor, “Gerçekten inandığım için bunu söylüyorum. Defansif ve ofansif olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Hocalar belli ki iyi çalıştırıyor. O yüzden yarın bizi zor maç bekliyor. Erken açmamız, saha koşulları, geçen sezonun geç bitmesi ve bizim sezonu erken açmamız, milli takımlarına giden oyuncuların kampa geç takılması gibi özel durumlar içindeyiz. Bunları bahane olarak söylemiyorum” diye konuştu.

“Zemin nasıl olursa olsun sahada 11’e 11 oynayacağız”
Hava ve zemin şartlarının sorulması üzerine Tudor, “Soğuk bir yerden sıcak yere giderseniz dejavantaj olabilir. Ama biz sıcak bir yerden soğuk yere gittik. Bu bizim için bir dejavantaj değil, avantaj bile olabilir. Zemin nasıl olursa olsun sahada 11’e 11 oynayacağız. Ama bizim de alışmak için bir antrenmanımız var” şeklinde konuştu.

“Kuradan önce bilgi sahibi değildim”
Kura çekiminden önce Östersunds hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade eden Hırvat çalıştırıcı, “Daha sonra bilgi sahibi oldum. Maçlarını seyrettim. Zor maça çıkacağız. Organize bir takıma karşı oynayacağız. Ne olursa olsun hedefimiz buradan turu geçmek” dedi.

“Oyuncu kalitemiz bu turu geçmek için yeterli”

“Bu sezon için sezon başı kampından bahsetmek doğru olmaz” diyen Tudor, Kısa zamanda önemli maça çıkacaklarını belirterek, “ Bu nedenle istediğimiz kadar zaman geçiremedik. Çalışabileceğimiz zamanımız olmadı. İleride aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız da olacak. Oyuncu kalitemiz bu turu geçmek için yeterli” şeklinde konuştu.

“Belhanda’nın durumu belli değil”
Diosgyor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan yeni transfer Younes Belhanda’nın durumu hakkında da bilgi veren Tudor, “Son oynanan maçta iki oyuncumuz sakatlandı. Belhanda durumu son antrenmanda belli olacak. Şu an tam emin değilim” ifadelerini kullandı.

“Sneijder ile kulüp görüşme halinde”
Takıma katılmayan ve Florya’da hazırlıklarını sürdüren Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder’in durumunun sorulması üzerine Tudor, “Şu an kulüp ile oyuncu görüşme halinde. İki taraf için de en doğru karar alınacaktır. Benim hoca olarak odaklandığım konu yarın oynayacağımız maç. İyi başlamak çok önemli” değerlendirmesinde bulundu.

“Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık”
Tudor son olarak ise, “Hedefimiz istediğimiz takımı oluşturmak. Yeni arkadaşlar da aramıza katılacaktır. Rakibin maç kasetlerini ve oyuncuları seyrettik. Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık” dedi.
#Östersunds
#Galatasaray
#UEFA Avrupa Ligi
#2. ön eleme turu
#ilk maç
#Maç hangi kanalda
#maç saat kaçta
7 yıl önce